Waarom steeds meer mannen de kaaklijn accentueren met fillers

Als u iemand voor het eerst ontmoet, wat is dan het eerste wat opvalt? Voor de meeste mensen is het hun ogen of hun glimlach. Het maakt niet uit op welke gelaatstrek u zich het eerst richt, het is duidelijk dat een gezicht een blijvende indruk kan maken op anderen. Het hebben van een sterke kaaklijn en een goed gedefinieerde kin worden beschouwd als een aantrekkelijke eigenschap bij zowel mannen als vrouwen.

 

De kaaklijn is misschien niet het eerste waarvan u denkt dat mensen het opmerken, maar een slappe kaaklijn kan wel een bron van onzekerheid zijn voor veel mensen. Als u onzeker bent over een bepaalde gelaatstrek, kan dit zowel uw professionele als uw persoonlijke leven beïnvloeden.

Kaaklijn accentueren mannen

Ja, mannen hebben absoluut baat bij een kaaklijn filler! In feite vinden veel mannen het verliezen van hun stevige kaaklijn een van de kenmerken die ze het meest missen uit hun jeugd. Bij het ouder worden kan de kaaklijn slapper, of minder stevig worden, waardoor deze er minder jeugdig uitziet. Bovendien toont onderzoek aan dat mannen hun sterke kaaklijn kunnen verliezen naarmate het testosteronniveau daalt. Een laag testosterongehalte kan ook al voorkomen bij jongere mannen. Deze mannen willen juist wat meer masculien ogen. Veel cliënten kiezen voor een kaaklijn filler om een van hun meest opvallende gelaatstrekken steviger neer te zetten.

 

Een kaaklijn filler is bedoeld om uw gezicht een stevigere, slankere en sterker gedefinieerde look te geven. Dit kan ook helpen om meer verstrakking te geven tussen de overgang van hals en gezicht.

 

Een fillerbehandeling van de kaaklijn is geen invasieve procedure. Er is geen downtime en u kunt direct resultaat zien. De hyaluronzuur filler met Juvederm Volux blijft ca. twee jaar zitten.

 

Onze cosmetisch artsen kunnen tijdens de intake bespreken welke filler het beste is voor uw huid en gezichtsstructuur.

Meer informatie over een kaaklijn-, of kinfiller?

Left Menu Icon