De betere versie van jezelf

Alex

27 augustus 2017

Geen reacties

Home Ludy's Blog

De betere versie van jezelf

De betere versie van jezelf

Vraag je je ook wel eens af of het allemaal wat strakker kan? Maar ben je bang dat anderen zien dat je iets hebt laten corrigeren?
Mijn motto: als je gedoseerd gebruik maakt van alles wat we tot onze beschikking hebben, dan is de uitkomst altijd natuurlijk. Wissel de verschillende methoden met elkaar af, zoals Botox, hyaluronzuur fillers, Sculptra, laser en peelings.

 

Dit is een van de meest getoonde bewegingen als ik mijn cliënten vraag, al kijkend in de handspiegel, welk eindresultaat ze voor ogen hebben.

Zorg voor de juist match

De correcties in het gezicht moeten wel matchen met elkaar en je leeftijd. Hier ben ik overigens altijd erg eerlijk in. Veel mannen en vrouwen leggen de focus op 1 storende factor, en vergeten te kijken naar het totaalplaatje. Daarom begin ik altijd met een goed gesprek. ‘Wat verwacht je van een behandeling, waar ben je bang voor.’ Het komt allemaal aan bod.
Veel vrouwen maken zich namelijk niet alleen zorgen dat anderen het kunnen zien dat ze iets hebben laten corrigeren, eventuele pijn tijdens een behandeling, is ook een issue.

 

Zachte hand

Ik heb in de praktijk meer dan tienduizenden behandelingen uitgevoerd en gelukkig genoeg ervaring opgedaan om een natuurlijk resultaat te bereiken, met een zachte hand.
Een verdoving is veelal niet nodig maar bijna altijd mogelijk. Vertrouwen speelt een grote rol.
Heel belangrijk, vind ik zelf. De band die je opbouwt met je cliënten is immers intens. Dit is nog meer gaan spelen sinds ik mijn eigen praktijk ben begonnen, in 2006.

Voorheen heb is als cosmetisch arts gewerkt bij diverse andere, gerenommeerde, doch grote klinieken. De band die ik had met cliënten was anders, afstandelijker. In mijn eigen kliniek is er sprake van persoonlijker contact, toegewijd.

Dit past veel meer bij mij, mijn werk is immers mijn passie. Het geeft mij zoveel energie als mensen na een behandeling tevreden en zelfverzekerd het pand weer verlaten.

Left Menu Icon