Botox & fillers

Home

Botox & fillers

Injectables: Botox en fillers Den Haag

Van Lennep Kliniek biedt diverse huidverbeterende behandelingen met Botox & fillers. De meest bekende injectable is wellicht Botox. Botox zorgt voor een ontspanning van spieren maar vult geen rimpels op. Daarvoor maakt men gebruik van fillers. Er zijn diverse fillers met ieder een eigen toepassing.

 

 

Ook voor medische behandelingen met Botox kunt u terecht bij de kliniek. Cosmetisch artsen Ludy Holst en Gitte Boumeester zijn beide geaccrediteerd lid van de NVCG. Van Lennep Kliniek werkt enkel met A-merken. Ludy is gespecialiseerd is in laserbehandelingen en injectables. Ze heeft al meer dan tienduizenden behandelingen uitgevoerd. Een eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis. Voor injectables in Den Haag heeft u de keuze uit twee locaties:

 

Den Haag, Shop & Treatments

Frederikstraat 70
2514 LM Den Haag
Telefoon: 070-737 00 88

 

Den Haag, private practice at home

Rijslag 14
2587 BC Den Haag
Telefoon: 070-737 00 88

Injectables den haag

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Botox en fillers Oegstgeest

 

Van Lennep heeft naast de twee locaties in Den Haag ook een vestiging in Oegstgeest. Ook daar kunt u terecht voor diverse behandelingen met injectables. U bent in vertrouwde handen!

 

Oegstgeest, Shop & Treatments

Kempenaerstraat 9
2341 GE Oegstgeest
Telefoon: 070-737 00 88
Parkeren: parkeerschijf

 

injectables Oegstgeest

Gratis eerste consult bij cosmetisch arts of huidtherapeute

Heeft u rimpels, huidproblemen of wilt u er minder grauw uit zien? Afhankelijk van uw wensen bespreekt de cosmetisch arts of huidtherapeute met u de mogelijkheden rekening houdend met uw leeftijd, gezondheid en persoonlijkheid.
Op basis daarvan krijgt u een op maat gemaakt advies. Het verkrijgen en behouden van een natuurlijke uitstraling is essentieel en kenmerkend voor behandelingen bij Van Lennep! Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Bij Van Lennep kunt u rekenen op medewerkers met veel ervaring en nagenoeg pijnloze behandelingen. De specialiste neemt de tijd voor uw vragen en zorgt ook na de behandeling voor een mineraal make-up, zodat u stralend de kliniek verlaat.

 

kliniek den haag
Frederikstraat 70 Den Haag, Shop & Treatments 

 

Herstelperiode na een huidbehandeling

Bij sommige behandelingen moet u rekening houden met een herstelperiode en/of de termijn waarop de gekozen behandeling zichtbaar wordt. Hierover zal de behandelend arts u vooraf informeren. Ook zal de arts u aanwijzingen geven hoe de behandelde huid thuis goed te verzorgen.

Gewaarborgde kwaliteit en veiligheid

We plannen altijd een controle afspraak zodat we de kwaliteit van ons werk en uw tevredenheid daarover kunnen toetsen. Van Lennepkliniek staat voor natuurlijke uitstraling, professionaliteit en betrouwbaarheid.

 

  • Wij waarborgen uw veiligheid door met producten te werken die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn.
  • Wij zijn gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen ( NVCG, BIG) en behoren volgens de Consumentenbond tot de top 10 van Nederland.
  • Wij garanderen bevoegdheid, bekwaamheid, meer dan 10 jaar ervaring.
  • Behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de NVCG.
  • U krijgt een persoonlijk behandeltraject, welke wij voortdurend met u monitoren, controleren en waar gewenst aanpassen.

 

Wij behandelen u met evenveel liefde en aandacht als we zelf behandeld zouden willen worden.

 

cosmetisch arts Den Haag

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak