Permanente make-up Den Haag

Heeft u ongelijke of dunne wenkbrauwen? Is het dagelijks bijtekenen of inkleuren een hele klus? Met permanente make up ziet u er op ieder moment van de dag op uw best uit. Voor een behandeling met permanente make-up in den Haag is Van Lennep Kliniek een betrouwbaar adres. In onze salon aan het Willem Witsenplein werken werken met de beste apparatuur en zijn we in het bezit van de juiste vergunningen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Wenkbrauwen, ogen en lippen

PMU of permanente make-up is geschikt voor de wenkbrauwen, ogen (eyeliner) en lippen (lipliner). Een goede behandeling begint met een intake. Hierbij kunt u uw wensen kenbaar maken en uw verwachtingen. De permanente make-up specialist bespreekt met u de mogelijkheden en geeft eerlijk advies. Samen kunt u kijken naar de beste vorm en kleur.
Microblading Den Haag

Aanbrengen permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up geschiedt veilig en hygiënisch. Via een zeer dun naaldje, dat razendsnel op en neer beweegt, wordt de pigmentatie vloeistof aangebracht. Deze vloeistof is huidvriendelijk en anti-allergeen. Om de permanente make-up zo aan te brengen dat u er geweldig uit ziet, zijn kennis en ervaring en de beste producten en materialen essentieel. Wij werken met de ‘Intelligent High Definition’. Dit apparaat is het neusje van de zalm op het gebied van permanente make up! Voorzien van de laatste technische snufjes en computergestuurd, zodat de make-up tot op de millimeter nauwkeurig kan worden aangebracht. De resultaten die met dit apparaat worden behaald zijn spectaculair!

Microblading voor wenkbrauwen

Microblading is een effectieve techniek om wenkbrauwen van permanente make-up te voorzien. Deze techniek bestaat uit het aanbrengen van ragfijne lijntjes in de wenkbrauwen die praktisch niet van echte wenkbrauwhaartjes zijn te onderscheiden. De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de Microblading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de haargroei richting aangebracht. Microblading in Den Haag is geschikt voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen en zeer effectief bij Alopecia Areata.

FAQ permanente make-up behandeling

Nee, om ervoor te zorgen dat de behandeling nauwelijks of geen pijn veroorzaakt brengen we de verdovingscrème EMLA aan. Dit is bij de apotheek op doktersrecept te verkrijgen wanneer u meldt dat u een permanente make-up behandeling wilt ondergaan. De richtlijnen van de GGD vereisen dit indien er een verdovingscrème wordt gebruikt.

Het resultaat van uw PMU behandeling is direct zichtbaar. Houd er rekening mee dat de kleuren de eerste week na de behandeling donkerder zijn dan de bedoeling is. In de weken daarna neemt de intensiteit van de kleuren nog zo’n 40% af. Na ongeveer 3 tot 5 weken ziet u het uiteindelijke resultaat van de kleuren.

Tip! Laat permanente make-up nooit vlak voor een belangrijke gebeurtenis aanbrengen. Doe dit ruim van tevoren of naderhand.

Nadat de permanente make-up is aangebracht kan er een lichte zwelling van de huid optreden, die enkele uren duurt. Doordat er pigment in de huid is aangebracht, kunnen er ook kleine korstjes op de behandelde delen ontstaan. Deze moeten er vanzelf afvallen. Breng direct na een behandeling daarom liever geen eigen make-up aan. Dit kan zorgen voor extra irritatie.

Uit hygiënisch oogpunt is het niet aan te raden om gedurende de eerste 8 dagen na een behandeling te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan. Plan dus je behandeling ruim voor een eventuele vakantie of erna.

Als je huid nog niet volledig is hersteld, zijn de gepigmenteerde gedeelten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Ook hier geldt dat je beter tot ongeveer 8 dagen na de behandeling kunt wachten.
Hieronder het resultaat direct na de pmu behandeling:
permanente make up den haag

Tepelhof

Vaker dan je zou verwachten wordt permanente make-up toegepast bij medische zaken. Na borstsparende operaties of borstreconstructies kan met permanente make-up heel goed een natuurlijk ogende tepelhof worden aangebracht.

Alopecia

Het komt gelukkig niet vaak voor, Alopecia Areata, een auto-immuunziekte. Deze ziekte laat het lichaam antistoffen aanmaken tegen de eigen haren. Men wordt dan dus plaatselijk kaal. Door middel van microblading kunnen bijvoorbeeld de wenkbrauwen optisch heel mooi weer worden hersteld.

Voor- en na foto’s van behandelingen:

permanente make up lippenEen mooie sensuele mond die helemaal symmetrisch is. Dat is wat iedereen graag wil! Met permanente make-up is dit mogelijk! U kunt kiezen voor een uitgesproken lipliner in een kleur naar keuze of voor een lipliner die minder opvalt, maar wel zorgt voor een symmetrisch beeld. Verder kunt u ook kiezen voor een invulling van de lippen in schaduweffect, of zelfs voor een gehele pigmentatie van de lippen. In het laatste geval hoeft u geen lipstick meer te gebruiken.

 

 

PMU ogen Om de ogen echt te laten spreken is het van belang de oogleden en de wimpers te benadrukken. Door gebruik te maken van verschillende kleurstellingen bereikt de permanente make-up specialiste dat de uitstraling van de ogen verfijnd wordt. Om volle, natuurlijke wimpers te krijgen, wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Door deze techniek kunnen ogen die te groot of te klein lijken ten opzichte van de rest van het gezicht, optisch gecorrigeerd worden. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd mooie, sprekende ogen heeft.

Permanente make-up prijzen

Permanente make-up hairstrokes (2 behandelingen)

€ 395

Permanente make-up opfrisbehandeling

€ 95

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: