PMU

Home Behandelingen

Permanente make-up

Permanente make-up Den Haag

Heeft u ongelijke of dunne wenkbrauwen? Is het dagelijks bijtekenen of inkleuren een hele klus? Met permanente make up ziet u er op ieder moment van de dag op uw best uit. Voor een behandeling met permanente make-up in den Haag is Van Lennep Kliniek een betrouwbaar adres. In onze kliniek aan het Willem Witsenplein werken we met de beste apparatuur en zijn we in het bezit van de juiste vergunningen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Permanente make-up voor wenkbrauwen

PMU of permanente make-up is zeer geschikt voor de wenkbrauwen. Het geeft perfect gevormde wenkbrauwen waardoor het gezicht een mooie uitstraling krijgt. Een goede behandeling begint met een intake. Hierbij kunt u uw wensen kenbaar maken en uw verwachtingen. De permanente make-up specialist bespreekt met u de mogelijkheden en geeft eerlijk advies. Samen kunt u kijken naar de beste vorm en kleur.
Microblading Den Haag

 

Aanbrengen permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up geschiedt veilig en hygiënisch. Via een zeer dun naaldje, dat razendsnel op en neer beweegt, wordt de pigmentatie vloeistof aangebracht. Deze vloeistof is huidvriendelijk en anti-allergeen. Om de permanente make-up zo aan te brengen dat u er geweldig uit ziet, zijn kennis en ervaring, plus de beste producten en materialen essentieel.

Voordat we PMU hairstrokes aanbrengen, brengt u 30 minuten vóór de behandeling het gebied rondom de wenkbrauwen in met Emla crème (deze verdovende crème is verkrijgbaar via huisarts/apotheek).  Een behandeling duurt ca. anderhalf tot twee uur. Nadat u de eerste behandeling heeft gehad, kan de tweede behandeling plaatsvinden na 6 weken. Voor een perfect resultaat zijn 2-3 behandelingen nodig.

FAQ permanente make-up behandeling

Nee, om ervoor te zorgen dat de behandeling nauwelijks of geen pijn veroorzaakt brengen we de verdovingscrème EMLA aan. Dit is bij de apotheek op doktersrecept te verkrijgen wanneer u meldt dat u een permanente make-up behandeling wilt ondergaan. De richtlijnen van de GGD vereisen dit indien er een verdovingscrème wordt gebruikt.

Het resultaat van uw PMU behandeling is direct zichtbaar. Houd er rekening mee dat de kleuren de eerste week na de behandeling donkerder zijn dan de bedoeling is. In de weken daarna neemt de intensiteit van de kleuren nog zo’n 40% af. Na ongeveer 3 tot 5 weken ziet u het uiteindelijke resultaat van de kleuren.

Tip! Laat permanente make-up nooit vlak voor een belangrijke gebeurtenis aanbrengen. Doe dit ruim van tevoren of naderhand.

Nadat de permanente make-up is aangebracht kan er een lichte zwelling van de huid optreden, die enkele uren duurt. Doordat er pigment in de huid is aangebracht, kunnen er ook kleine korstjes op de behandelde delen ontstaan. Deze moeten er vanzelf afvallen. Breng direct na een behandeling daarom liever geen eigen make-up aan. Dit kan zorgen voor extra irritatie.

Uit hygiënisch oogpunt is het niet aan te raden om gedurende de eerste 8 dagen na een behandeling te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan. Plan dus je behandeling ruim voor een eventuele vakantie of erna.

Als je huid nog niet volledig is hersteld, zijn de gepigmenteerde gedeelten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Ook hier geldt dat je beter tot ongeveer 8 dagen na de behandeling kunt wachten. Bekijk ook onze cliënt instructies voor nazorg permanente make-up.
Hieronder het resultaat direct na de pmu behandeling:
permanente make up den haag

Voor- en na foto’s van behandelingen Permanente make-up:

PMU ogen Om de ogen echt te laten spreken is het van belang de oogleden en de wimpers te benadrukken. Door gebruik te maken van verschillende kleurstellingen bereikt de permanente make-up specialiste dat de uitstraling van de ogen verfijnd wordt. Om volle, natuurlijke wimpers te krijgen, wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Door deze techniek kunnen ogen die te groot of te klein lijken ten opzichte van de rest van het gezicht, optisch gecorrigeerd worden. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd mooie, sprekende ogen heeft.

Permanente make-up prijzen

Permanente make-up hairstrokes (2 behandelingen)

€ 395

Permanente make-up opfrisbehandeling

€ 95

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: