Summer Essentials

Weer of geen weer, een SPF smeren hoort bij de dagelijkse routine. In de kliniek hebben we voor iedere wens en huidtype een passend product ter beschikking. We zetten een aantal Van Lennep’s favorites op een rijtje.  

  

Environ’s RAD SPF 15
 

 

“RAD SPF 15 is de perfecte dagelijkse bescherming tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB stralen. De zonnefilters en zonnereflectoren die in dit product aanwezig zijn, hebben een SPF 15 terwijl de natuurlijke antioxidanten een hogere bescherming tegen de zon bieden en de door zon beschadigde huid herstellen.”  

Ludy Holst, Cosmetisch arts KNMG 

 

 

 

ZO Skin Health’s Smart Tone SPF 50
 

 

“De Smart Tone voelt zijdezacht aan wanneer je het op de huid inmasseert. Het bevat o.a. melanine, een actief en natuurlijk ingrediënt. Door de hoge mate aan vitamine C krijg je er ook nog eens een vleugje kleur van.”  

Kristel Ehmer, Clinic Assistant 

 

 

 

 

SkinCeuticals Mineral Radiance SPF 50

 


“Vanwege de 100% minerale filters is deze zonbescherming geschikt voor iedere huid. De huid krijgt een stralende teint en is water resistant, dus ideaal voor in de zomer op het strand.” 

Margot de Nennie, Huidtherapeut

 

 

 

 

PowderMe SPF 30 

 

 

“Een zonnebescherming in poedervorm, te gebruiken voor het gezicht en het lichaam. Het product bevat titaniumdioxide en zongedroogde klei en is volledig vrij van schadelijke of verontreinigende stoffen. Beschikbaar in drie kleuren: Translucent, Tanned en Golden. Altijd makkelijk om over je make-up nog wat extra SPF bij te poederen”  

Fleur Dwars, Huidtherapeut

 

 

 

 

Bekijk Producten

 

 

Left Menu Icon