November, een maand van dromen verwezenlijken

Dit is mijn eerste ‘editorial’ van een hele reeks waarin ik onderwerpen onder de aandacht breng die mij als cosmetisch arts en ondernemer maar vooral als vrouw bezig houden.

Deze periode is behoorlijk hectisch, zeker in de aanloop van de opening van mijn derde Van Lennep Kliniek in Nederland. Terwijl de kroonluchters nog op de grond staan en de verf op de muren aan het drogen is, loopt het personeel al binnen op onze nieuwste locatie tegenover de Nirwana-flat in Den Haag. De Van Lennep Kliniek voor injectables en huidverbetering is in de afgelopen 10 jaar gegroeid met klinieken in Oegstgeest en in Den Haag. Ik ben heel erg trots dat ik zoveel mooie mensen om mij heen heb verzameld die samen met mij dromen voor anderen maar ook voor onszelf kunnen verwezenlijken.

“Talenten combineren en genieten van het leven!”

Als cosmetisch arts en ondernemer ben zo gedreven in mijn vak dat ik nu al  nieuwe plannen in mijn hoofd aan maken ben. Het ondernemen heeft altijd in mij gezeten. Met een vader als arts en een moeder als ondernemer in de mode kon het bijna niet anders dat ik deze talenten zou combineren. Ik ben altijd bezig met plannen maken en stippel de lijn uit waar ik naar toe wil. Maar vergeet op deze route vooral niet te genieten van het leven. Ik word volgend jaar vijftig en dat maakt mij meer dan ooit bewust van het leven in het hier en nu. Omdat ik een hectisch leven heb is het belangrijk om ook mijn rust te vinden.

“Op zoek naar de juiste balans en rust creëren!”

Het ontkoppelen van een drukke dag zit vooral in de kleine dingen en begint bijvoorbeeld al tijdens het koken. Ik wil altijd weer iets nieuws op tafel zetten en mijn tienerzoons Olivier en Tim en mijn vriend Rob blijven verrassen. Laatst had ik pompoensoep gemaakt en ik dacht het is leuk om de soep in de pompoen te serveren. Ik bedenk zoiets ter plekke en het is natuurlijk even wat extra werk maar die gezichten die ik dan aan tafel zie vind ik fantastisch. Natuurlijk moet ik ook weer een paar dagen naar het buitenland voor een belangrijke training maar met het co-ouderschap valt dit allemaal goed te combineren. Wil ik dit tempo blijven volhouden moet ik altijd op zoek naar de juiste balans en de rust weten te vinden in mijn hoofd en mijn lichaam om daarna weer met volle kracht vooruit te gaan.

Tot ziens bij de Van Lennep Kliniek!

Left Menu Icon