Nieuwe vestiging Van Lennep Kliniek in het Benoordenhout

De Van Lennep Kliniek zet een nieuwe stap. Na de Frederikstraat (Den Haag) en de Kempenaerstraat (Oegstgeest) is vanaf 1 november onze derde vestiging geopend aan het Willem Witsenplein 7 in het Benoordenhout.

 

“Wat is het toch ongelooflijk snel gegaan. De Van Lennep Kliniek op drie locaties in drie jaar tijd. “vertelt Ludy Holst, cosmetisch arts en eigenaar Van Lennep Kliniek, vol trots. “Dat had ik niet kunnen bedenken toen ik in 2006 aan de Van Lennepweg mijn eerste klanten aan huis behandelde. Alhoewel. Destijds was het heel charmant om te werken op een vooroorlogse parketvloer, alleen niet zo praktisch. Bovendien kwam de Inspectie voor de Gezondheidszorg met steeds meer eisen. Ondanks alle privacy die mijn huis bood, was het na negen jaar nodig om een nieuwe stap te wagen.”

 

 

Derde filiaal

De praktijk verhuisde naar een professionele setting aan de Frederikstraat tegenover de terrassen. Daarmee werd Van Lennep Kliniek de leading kliniek in Den Haag op het gebied van huidverbetering en injectables. Niet lang daarna openden we nog een winkel in de Kempernaerstraat in Oegstgeest. In een net zo’n leuke nichestraat als de Frederikstraat. En nu dus een derde filiaal in het Benoordenhout, want we zijn inmiddels alweer uit ons jasje gegroeid.

 

Nieuwe behandelingen

Onze nieuwe kliniek is zeker geen onbekende in de beautywereld. Tien jaar bestierde Nina Kalliopohja haar schoonheidssalon Beauté Totale aan het Willem Witsenplein. Maar Nina gaat terug naar haar geboorteland Finland en heeft de zaak aan mij overgedaan. Erg spannend. Mijn team en ik zijn bijzonder blij met dit prachtige monumentale pand en eigen parkeerterrein. In het Benoordenhout bieden we huidtherapieën en productverkoop aan, maar we hebben ook iets nieuws: lichaamsbehandelingen, zoals cryolipolyse en gezichtsbehandelingen, zoals semi-permanente make-up. Misschien goed om de twee toe te lichten.

 

 

 

Semi-permanente make-up

Met semi-permanente make-up hoef je nooit meer lang voor de spiegel te staan. Na een adviesgesprek, volgt de afspraak met de specialist. Die brengt met een flinterdunne, steriele naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aan die bepaalde punten in het gezicht accentueert, zoals wenkbrauwen, ogen (eyeliner) en lippen (lipcontour en lippenrood). Het moet overigens wel op de juiste manier gebeuren, want elk gezicht is anders. Onze specialist heeft daarom de Academie van Irma Hulscher gevolgd. Hulscher is al bijna dertig jaar een autoriteit op semi-permanente make-up.

 

Wenkbrauwen

Semi zegt het al. Na een jaar of twee mag de pigmentatie weer worden opgefrist, zodat de helderheid van de kleur wat naar boven gehaald kan worden. Overigens kan semi-permanente make-up ook interessant zijn voor mensen met asymmetrische wenkbrauwen of dames die vroeger net iets te veel geëpileerd hebben. Mocht je er nog niet aan toen zijn, dan hebben we onze make-uplijn van Jane Iredale op basis van mineralen, die ook uitermate geschikt is om diverse huidproblemen te camoufleren, zoals pigmentvlekken, couperose of acne.

 

Onze buurman: Mark Rutte

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 17 november naar onze officiële opening. Mijn team en ik leiden u graag rond. Wie weet komt onze nieuwe buurman, Mark Rutte, ook wel even kijken. Het zou zomaar kunnen, want niet alleen vrouwen stappen de Van Lennep Kliniek binnen. Steeds meer mannen hebben een toenemende interesse in facials en peelings. Het opfrissen van de huid is voor iedereen goed. Ook voor een minister-president.

Left Menu Icon