Amel Saidi - Make-up artist en front-office medewerker

Make-up en een goede huidverzorging gaan hand in hand met elkaar.

 

Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor mijn probleemhuid, is uitgegroeid tot een ware passie voor de beautywereld. Ik zocht eerst mijn toevlucht bij make-up en zette de stap om een opleiding te volgen bij de Amerikaanse school, Make-Up Designory. Tijdens mijn opleiding verbreedde mijn kijk op de cosmeticawereld en werd het belang van een goede basis, namelijk een gezonde huid, benadrukt. Make-up en een goede huidverzorging gaan hand in hand met elkaar. Hieruit kwam mijn interesse voor huidverbetering voort.

 

Het less-is-more principe werd er bij mij met de paplepel ingegoten. Ook als make-up artist werd de klemtoon gelegd op het accentueren van de gezichtskenmerken, in plaats van het volledig transformeren van.

 

Bij Van Lennep Kliniek heb je the best of all worlds. Ik had meteen een klik met de filosofie van de kliniek. Mooi ouder worden. Tijdens de behandelingen worden de eigen mooie kenmerken en contouren van het gelaat behouden, hierdoor houdt de cliënt een natuurlijke uitstraling en wordt de mooiste versie van zichzelf. Dit spreekt mij enorm aan. Huidverbetering staat centraal en iedere cliënt gaat de deur uit met een mooie finishing touch. We gebruiken hiervoor de minerale make-up van Jane Iredale. Bij dat laatste sta ik, als gecertificeerd make-up artist, graag tot uw dienst en laat ik u stralend de deur uitgaan. Bovendien kunt u terecht bij mij met al uw vragen en problemen, ik adviseer en help u graag verder!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon