Rana Adamo – Huidtherapeut

Rana AdamoMijn hart ligt in de zorg en tijdens mijn opleiding Doktersassistent wist ik al dat ik door wilde studeren en mij wilde specialiseren in huidaandoeningen. Ik kwam dan ook al snel bij de opleiding Huidtherapie uit. Na het afronden van deze studie heb ik bij diverse huidklinieken, praktijken en ziekenhuizen mijn werkervaring opgedaan.
 

Onze huid is een belangrijk orgaan en ik weet dat huidaandoeningen vaak veel invloed kunnen hebben op het psychische vlak. Ook weet ik dat het soms moeilijk te behandelen is. Dat maakt voor mij de uitdaging des te groter. Samen met de cliënt (en mogelijk andere disciplines, als artsen), wil ik komen tot de juiste behandeling met de mooiste uitkomst en het beste resultaat. 

 

Als ik niet aan het behandelen ben bij Van Lennep Kliniek, dan verdiep ik me graag in de verdere ontwikkeling van materiaal (protocollen, meetinstrumenten, behandelmethoden enz.). Mijn passie zit hem echt in het bijdragen en het verhogen van de kwaliteit van leven bij mijn cliënten. Hier zet ik mij graag actief voor in.

Left Menu Icon