Je huid futureproof

Van Lennep Kliniek is altijd in ontwikkeling om professionele huidverbetering van het hoogste niveau te bieden. Met een multidisciplinair team van huidtherapeuten, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en een nieuw samenwerkingsverband in Wassenaar blijft de kliniek futureproof.

 

“We maken mensen niet anders, we verbeteren ze. Bij ons gaat het om goed-beter-best. Daarom werken we met topfirma’s en de meest effectieve  huidverbeteringsprodukten van Environ, SkinCeuticals en ZO Skin Health. We volgen trainingen in binnen- en buitenland en investeren in de nieuwste, bewezen technieken.

 

Veroudering kunnen we niet tegengaan, maar wel uitstellen door de gezondheid van de huid te verbeteren. We willen lange termijn resultaten en die krijg je door bij de basis te beginnen met goed materiaal, de juiste behandelingen en vakbekwame specialisten. Ludy Holst draagt onvermoeibaar haar missie uit: iedereen kan er mooier uitzien met behulp van het multidisciplinaire team van topspecialisten van Van Lennep. “Zien wat mooier kan, daarmee maken wij het verschil. Daar nemen we de tijd voor. Het is een diepteinvestering waarmee vaak ook het psychisch welzijn verbetert.”

 

Esthetische blik

Op zaterdag 26 september kunt u speeddaten met Dr Lisette Hoekstra, plastisch chirurg, op de locatie aan de Frederikstraat. Overweegt u een ooglidcorrectie? Heeft u ontsierende moedervlekken of andere plekjes die u wilt laten verwijderen? Wilt u een oud litteken laten verfraaien of een
eerlijk advies over botox en fillers? Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om vrijblijvend uw vragen te stellen.

 

“Vroeger werden rimpels behandeld, nu maken we een ‘mooimaakplan’ op basis van de aging trigger points in het gezicht. We kijken naar het grotere geheel: wat kunnen we het beste meteen behandelen, wat bewaken we in de toekomst en wat behandelen we beter niet. Met een 7-pointlift bijvoorbeeld, breng je subtiel wat volume terug op het jukbeen en rond de mond waarmee je toekomstige veroudering tegengaat.”

 

Unieke samenwerking

Onlangs is Van Lennep Kliniek een samenwerking aangegaan met top specialisten op het gebied van gespecialiseerde esthetische tandheelkunde. “Ik werd gevraagd om aan te sluiten bij Kliniek Duin & Dael, een compleet nieuw centrum in een van de meest karakteristieke panden van Wassenaar, recht tegenover de molen. Geweldig. Dit is uniek; we voegen onze expertise samen, verwijzen naar elkaar door en versterken zo onze resultaten. Ik geloof in onze werkwijze en ons productaanbod en ben ervan overtuigd dat we juist in deze moeilijke tijden iets moois neer kunnen zetten.”

Maak je huid futureproof

Lisette Hoekstra plastisch chirurg en Ludy Holst cosmetisch arts KNMG

Left Menu Icon