Het favoriete product van Kristel Ehmer

Kristel Ehmer, werkzaam bij Van Lennep Kliniek als Clinic Assistent, vertelt over haar favoriete product. In dit geval ‘producten’, want deze combinatie van huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health is voor Kristel een dagelijks reinigingsritueel in 3 stappen.

 

Getting Skin Ready – Cleanse, Scrub, Oil Control – ZO Skin Health

Zelf zegt ze erover: “Nu ik ‘net’ de 30 gepasseerd ben, heb ik te maken met ‘helaas’ nog af en toe een puistje, maar ook met de eerste fijne lijntjes en tekenen van het ouder worden. Ik wil daarom zo goed mogelijk voor mijn huid zorgen. De basis van een gezonde, frisse en stralende huid begint met de reiniging. Het Getting Skin Ready is een reinigingsritueel in 3 stappen, waar ik ’s ochtends en ’s avonds slechts 3 minuten mee bezig ben.”

 

 

1. Cleanse, exfoliating cleanser

Ik maak mijn gezicht en handen een klein beetje nat en masseer wat gel, ter grote van een erwt, ongeveer een minuut lang in over mijn gezicht. De exfoliërende bolletjes in de gel, zorgen voor de eerste exfoliatie en de gel verwijdert al de meeste make-up en vuilresten. Ik was het af met water.

 

 

2. Scrub, exfoliating polish

Vervolgens masseer ik heel lichtjes met deze scrub over mijn gezicht om de dode huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te activeren. De unieke magnesiumkristallen in deze scrub zijn heel fijn en rond van structuur, zodat de huid niet ‘beschadigd’, of ‘overscrubt’ raakt. Ik voeg de scrub, 1 keer per dag toe aan mijn Getting Skin Ready-ritueel.

 

 

 

 

3. Oil Control, reinigingspads

Als laatste stap wrijf ik de pad, met als actieve ingrediënt, het salicyl zuur, net zolang over mijn gezicht totdat deze droog aanvoelt. Het talg wordt hierbij weggenomen.

Na deze 3 stappen voelt mijn huid niet alleen extreem schoon, glad en strak aan, maar het belangrijkste is, dat het ervoor zorgt dat de andere actieve en stimulerende producten die ik van ZO gebruik beter worden opgenomen.

Naast deze producten gebruik ik van ZO de daily power defense (dagcreme), C-bright, Brightalive, Retinol Skin Brightener en Retamax, met actieve Vitamine A.

 

Verkrijgbaar in de kliniek

De producten binnen het Getting Skin Ready protocol zijn in principe altijd op voorraad bij de klinieken, want het is de basis van elk protocol om mee te starten en kennis te maken met ZO.

 

Left Menu Icon