De Full-Face Botox Treatment: Balans, lift en minder rimpels

Full Face botox behandelingen zijn steeds populairder aan het worden, maar in Nederland nog redelijk onderbelicht. De hoogste tijd om hier iets over te vertellen, want de uitkomsten zijn niet alleen zeer natuurlijk, ook kun je een eventuele fillerbehandeling, of lift nog even uitstellen. 

Full Face Botox

Mannen en vrouwen zijn tegenwoordig op zoek naar verjonging van het hele gezicht en niet meer alleen van de specifieke regio’s van het bovenste gedeelte. Een botox behandeling van het hele gezicht gaat dus verder dan de traditionele drie zones van de frons, het voorhoofd en de kraaienpootjes (upper face). Altijd alleen maar deze gebieden botoxen, zonder dat je iets aan de rest van je gezicht doet, kan op den duur ook zorgen voor een minder natuurlijke uitstraling. 

Full Face botox vermindert het verouderingsproces van het gehele gelaat.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een full Face botox richt zich naast de zones van het upper face, ook op het midface en lowerface door ook de “bunny lines(lijntjes op de neus), rokers lijnen boven de bovenlip, lachlijntjes op de wang, putjes in de kin, afhangende mondhoeken en de kaaklijn te behandelen. Zelfs een extra behandeling van de kauwspieren en de hals is mogelijk. 

bunny lines

Altijd de juiste dosering

Onze gespecialiseerde artsen gebruiken voor de Full Face botox aanzienlijk kleinere hoeveelheden in deze extra gebieden, zodat de spiergroepen alleen verzwakken in plaats van te bevriezen. Hierdoor blijft er volledige beweging in die gebieden mogelijk, wat vooral belangrijk is in het gebied rond de mond.

rokerslijntjes

Het resultaat: Balans & Harmonie

De algehele uitstraling die kan worden bereikt is er een van evenwicht en balans. De behandeling zorgt niet alleen voor een gladdere huid en verjonging van het hele gezicht, maar zorgt ook voor lift van de wenkbrauw, verstrakking van de kaaklijn en projectie van de kin.

voor-na botox

Meer weten? Tijdens een vrijblijvend consult nemen onze cosmetisch artsen graag de tijd voor jou om al je vragen te beantwoorden en de behandeling kan aansluitend direct plaatsvinden.

Left Menu Icon