Daniela Dorzenika / Marketing medewerker

Daniela DorzenikaDe marketing heeft de laatste jaren echt een transitie gemaakt van offline naar online en binnen mijn studie heb ik geleerd dat online marketing niet alleen nu, maar met name in de toekomst dé manier is om in contact te komen met klanten.  
 
Mijn passie voor online marketing komt voort uit het feit dat het speelveld continu in beweging is en voor iedereen een andere mix van kanalen succesvol is. Vooral binnen de cosmetische branche is de diversiteit aan uitdagingen groot. Mijn Russische roots, laten mij daarnaast zien wat de culturele verschillen zijn tussen de ‘algemene Beauty standaard’. Interessant natuurlijk! 
 
Ik heb eerst een leuke en veelzijdige stage bij Van Lennep Kliniek afgerond en ben sinds mei 2022 met trots een creatieve ‘co-worker’ binnen het marketingteam. Naast mijn studie houd ik me binnen deze beginnende marketingcarrière voornamelijk bezig met het optimaliseren van de huidige content, social media marketing, e-mailmarketing en het bedenken van strategieën om zowel bestaande, als nieuwe klanten te bereiken. 

Left Menu Icon