Best Summer Beauty Treatments

 

De zomer staat voor de deur en dat betekent vaak dat je er de komende maanden zo goed mogelijk wilt uitzien. De juiste schoonheidsbehandelingen zorgen ervoor dat je die zomerse glow zo lang mogelijk kunt vasthouden. We hebben een top-3 samengesteld van producten- en behandelingen die je zeker niet mag missen. En het beste van alles is dat je een deel hiervan, zo niet àlle behandelingenthuis kunt doen! 

 

HydraFacial 

Als het erom gaat er goed uit te zien in de zomer, begint het allemaal metde huid. Om je huid zacht te maken, zachter aan te laten voelen en er stralender uit te laten zien, is regelmatig scrubben, of een exfoliërende behandeling zoals HydraFacial een absolute mustMet deze fijne behandeling worden dode huidcellen en onzuiverheden direct verwijderd en vitamines ingesluisd met direct een mooie glow als resultaat. 

 

Scrub at Home 

Een scrub voor thuis is beschikbaar in zowel de vloeibare variant als in een variant met een lichte korrelstructuurDe Exfoliating Polish van ZO Skin Health bevat ronde magnesium kristallen die de huid niet kunnen beschadigen (over-scrubben). De Night Cream van Environ is fijn voor in de avond en zorgt door de juiste combinatie aan zuren voor een natuurlijke en milde verwijdering van dode huidcellen.

 

Summer Laser facial 

Clearlift, dé laserbehandeling die het hele jaar door kan. De laser dringt door tot de dieper gelegen huidlagen en houdt de bovenste huidlaag intact, waardoor er geen risico bestaat op pigmentvlekken door de zon. De ClearLift werkt tegen rimpels, fijne lijntjes en huidverstevigingWist je dat je dClearLift ook kunt combineren met HydraFacial voor een nog intensievere werking op de huid? Dit kan veilig in de zomer. 

 

Protect & Don’t Forget

We kunnen het niet genoeg benadrukken: Bescherm jezelf tegen de zon als je voortijdige veroudering wilt voorkomen. De meeste mensen willen graag een zomers kleurtje, maar als je jouw huid niet goed beschermt, kan deze onherstelbaar beschadigen, met huidkanker tot gevolg. Reden genoeg om te investeren in een zonnecrème van goede kwaliteit met een matige tot hoge SPF. Vanaf € 33,- Naast deze producten is het altijd slim om je op weg naar het strand, of tijdens een wandeling, goed te bedekken. Zomerse strohoeden zijn helemaal de trend deze zomer!

Ultra Hydration Treatment  

Desondanks toch te veel zon gehad? Breng een verkoelende gel aan om de geïrriteerde huid te kalmerenHet Aloë Vera product Phyto-Corrective Gel of Masque van SkinCeuticals geeft direct verlichting. Evenals de Anti-Oxidant gel van Environ. De Ultra Hydration Treatment in de salon is ook ontzettend geschikt voor extra hydratatie. 

 

Kom bij ons langs voor een consult en laat je adviseren welke behandeling in jouw zomerritueel past!

 

Maak nu een afspraak!

Left Menu Icon