ZO Skin Health, huidverzorging die werkt!

ZO Skin HealthEnige tijd geleden heeft Ludy Holst geschreven over de unieke werking van de producten van Dr. Zein Obagi. De producten van Zo Skin Health en ZO Medical bevatten Retinol (vitamine A) en dringen diep in de huid door. Dit is geen huidverzorging maar huidverbetering, met klinisch bewezen resultaten.

 

De huid wordt aan het werk gezet!

In het begin kan er soms ook sprake zijn van lichte schilvering van de huid en soms wat roodheid. De huid wordt aan het werk gezet! De tijdelijke schilfering of roodheid kunnen we heel goed camoufleren maar is echt van korte duur. Het resultaat is verbluffend. De producten en recepten van ZO Medical worden alleen door artsen voorgeschreven.
huidanalyseKom daarom eerst eens langs voor een huidanalyse door onze ZO Skin Health specialiste. Zij helpt je huid weer in topconditie te brengen en eventuele huidproblemen zoals rimpels, pigmentvlekken of acne definitief op te lossen.

Van Lennep Kliniek is een ZO Premium Practice. Dit houdt in dat we werken met de beste producten en onze kennis 100% up-to date is.

Maak vandaag nog een afspraak!

Left Menu Icon