Vertrek Gitte Boumeester

 

Beste cliënt(e),

Gitte Boumeester

 

Na alweer 10 jaar als cosmetisch arts heb ik besloten een ander carrière pad in te slaan. Mijn oude passie voor de psychiatrie is weer opgevlamd en ik ga de opleiding om psychiater te worden oppakken. Geen cosmetische adviezen en behandelingen meer dus maar een hele nieuwe uitdaging in een andere regio.

 

Vanaf eind oktober 2018 ben ik hierdoor niet langer werkzaam bij de van Lennep kliniek en zal mijn collega Ludy Holst de spreekuren overnemen. Zij heeft zeer veel ervaring en ik ga er vanuit dat u haar de kans zal geven een prettige behandelrelatie op te bouwen. Ik ben zeer dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en hoop dat u dat vertrouwen ook aan haar kan geven.

 

Gitte Boumeester

Left Menu Icon