Profhilo, dé nieuwste trend

Profhilo, dé nieuwste trend

Profhilo is een anti-aging behandeling die de markt langzaam aan het veroveren is.

 

Naarmate we ouder worden, nemen onze natuurlijke niveaus van hyaluronzuur in het lichaam af. De huid ziet er droger uit, krijgt tekening van lijntjes, verliest haar stevigheid en haar jeugdige glans.

 

Profhilo is een zogenaamd “bioremodellerende” behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen, in plaats van ze alleen maar te vullen. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee een van de meest zuivere injectables op de markt. Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo met een minimaal aantal prikken de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan het gezicht.

 

“Profhilo is geen filler, maar zet de huid zelf aan tot actie”

 

Een behandeling met Profhilo bouwt de huid van binnenuit weer op en geeft snelle zichtbare resultaten in vier weken tijd. Het stimuleert vier verschillende soorten collageen en elastine (klinisch bewezen) door een langzame afgifte van hyaluronzuur. Deze stimulatie zorgt voor een duidelijke kwaliteitsverbetering van onze huidcellen. De behandeling dient 2 tot 3 keer herhaald te worden voor een maximaal resultaat en er wordt gewerkt met 2 ml per behandeling.

 

Profhilo is geschikt voor iedereen met tekenen van huidveroudering, dit kan al vanaf 30 jaar. Ik kan het iedereen aanraden om deze ‘huidverbeteraar door een prikje’ eens te proberen.

 

De gebieden die behandeld kunnen worden zijn:

  • Gelaat
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen

 

Profhilo voorbeelden

 

Left Menu Icon