Noortje de Boer

Noortje de Boer - Consulent

VanLennepKliniek_NoordeBoerNatuurlijk mooi!

 

In 2012 kwam ik terecht in de cosmetische geneeskunde als Office Manager. Na een uitstapje als coach in de diëtiek ben ik nu weer op mijn plek bij de Van Lennep Kliniek als consulent en baliemedewerker. Als consulent assisteer ik de cosmetisch artsen drs. Ludy Holst en drs. Gitte Boumeester door de intake te doen, te luisteren naar de wensen en advies te geven over de mogelijkheden alvorens ze naar de arts gaan. Als baliemedewerker ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik word er gelukkig van als cliënten zich op hun gemak voelen en met een goed gevoel de deur uitgaan.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon