Net iets discreter in De Kempenaerstraat Oegstgeest

De driehoek Leiden–Noordwijk–de Bollenstreek is een omgeving waar op gebied van huidverbetering niet veel aanbod is. Onze kliniek in Oegstgeest zit daar middenin. Ook voor onze vele klanten uit Wassenaar is Oegstgeest prima te bereiken.

We zijn er te vinden aan het begin van de Kempenaerstraat, tussen de modezaken No Chaos en Pauw in, tegenover Carel van der Meer. De Kempenaerstraat is al even gemoedelijk als de Frederikstraat en je kunt er voor de deur parkeren.

 

Doordat we in Oegstgeest op de eerste verdieping zitten, is deze kliniek ook net iets discreter. Oegstgeest is een dorp, waar iedereen elkaar kent. Ik hoor best vaak dat mensen het prettig vinden om niet te opvallend naar binnen te gaan, omdat er toch nog enigszins een taboe rust op injectables.

 

Sinds de restyling is de vestiging in Oegstgeest veranderd van een huisartsenpraktijk in een echte Van Lennep Kliniek. Het heeft nu dezelfde look and feel: zowel fris als warm en intiem. Dat vinden we beter passen bij de huidige norm,  en ook conform de eisen van de Inspectie. We hebben vrijwel hetzelfde productaanbod, en er zijn twee behandelkamers waar een compleet team van een cosmetisch arts, een assistent en een huidspecialiste voor u klaarstaat. We werken er volgens dezelfde normen als in de Frederikstraat, gebaseerd op de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

 

U kunt hier vanaf 1 december drie dagen per week bij een arts terecht voor injectables en huidverbetering: op dinsdag woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Op deze dagen kunt u  nu al een afspraak maken bij de huidspecialist voor de huidverbeterende gezichtsbehandelingen en op de dinsdagen voor injectables.

Kom kijken of maak alvast een afspraak, zou ik zeggen!

botox specialist oegstgeest

Left Menu Icon