Ludy Holst

Home

Ludy Holst

Ludy Holst –Cosmetisch arts en eigenaar Van Lennep Kliniek

Work hard play hard

 

 

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water. Mijn bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is de laatste jaren van eenmanszaak uitgegroeid tot een inmiddels behoorlijk groot bedrijf. Het biedt mij en mijn team continue uitdaging het beste voor mijn clienten te kunnen aanbieden.

 

Ik richt mij met name op het gebied van Anti-aging in de cosmetisch geneeskundige en de daarbij veelgehoorde verouderingsklachten van de huid. Het is een mooie uitdaging met de huidge technieken om deze klachten te kunnen verhelpen. De contacten met onze clienten zijn heel waardevol en die verdienen de juiste integrale behandeling. Veroudering komt nooit alleen zeg ik altijd!

 

Het gaat om een complete aanpak en daarvoor hebben wij alles in huis. Iedere dag verbaas ik me weer over het feit dat men zo bang is om injectables te doen en bang is voor een over the top uitkomst. Terwijl onderbehandeling een veel groter risico  is voor een onatuurlijk uiterlijk. Bijvoorbeeld door alleen de lippen laten opvullen. Dan heb je ergens in geinvesteerd en is het resultaat er niet naar wat je werkelijk voor ogen had. Ik werk graag in stapjes maar maak het wel graag helemaal af en ook is het altijd zo mooi te zien dat de client geen herstelperiode heeft tussen de behandelingen in en dus alle dagelijkse bezigheden direct weer kan hervatten.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon