Laser Lip Plumping Treatment #2

Volle lippen? Laser lip plumping!

Vollere en mooi gevormde lippen zijn een teken van schoonheid. De dikte van de lippen is vooral een genetische eigenschap. Sommige vrouwen worden geboren met vollere lippen terwijl anderen hier een beetje hulp bij nodig hebben.Via laser lip plumping boost je het volume en de contour van je lippen zonder naald of lipfillers.

Onze huidtherapeuten kunnen lippen voller en aantrekkelijker maken met de Clearlift laser. Laser energie keert het verouderingsproces om, zodat jouw lippen weer hun mooie glans, kleur en stevigheid terugkrijgen. De natuurlijke lipfiller zonder injectie én volledig pijnloos!

Hoe kunnen we het volume van de lippen vergroten?

Als je een wens hebt om dunne of dunner wordende lippen te vergroten, maar je aarzelt om injectables zoals lipfillers te proberen, dan biedt een pijnloze laserbehandeling dé uitkomst. Dunne, verouderde lippen, afhangende mondhoeken, of liplijntjes hebben veel baat bij laserbehandelingen die het collageen stimuleren zodat de lippen er natuurlijk voller uitzien en daarnaast hun mooie glans terugkrijgen. Bovendien kunnen laserbehandelingen helpen bij het definiëren van de lipcontour en het verminderen van fijne lijntjes rond de mond. Het effect van een lip plumper, maar dan met een langduriger effect!

Interesse in vollere lippen?

Bespreek de mogelijkheden tijdens een gratis consult.

Hoe ziet de lipvergroting met de laser eruit?

De laserbehandeling is relatief snel en volledig pijnloos. Er worden laserpulsen op het lipgebied aangebracht. Je voelt voornamelijk aangename warmte, met soms een lichte tinteling. Er is geen downtime en na de behandeling kun je direct een mooie gloss of lipstick aanbrengen, bijvoorbeeld met onze minerale make-up lijn van Jane Iredale

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Hoeveel laser lip plumber behandelingen heb ik nodig?

Verbetering van de textuur is direct na de behandeling zichtbaar, maar voor een optimaal en langdurig resultaat worden meerdere behandelingen aanbevolen. Sommige klanten zien al na de eerste behandeling lichte verbetering in het volume, maar het duurt meestal een aantal behandelingen voordat je verschil gaat zien en voelen.

Wij bieden deze behandeling daarom aan in kuurvorm, waarbij je in totaal vier behandelingen ondergaat, om de twee tot drie weken. Op die manier krijg je de resultaten waar je naar op zoek bent. Een touch-up, of herhaalbehandeling kan periodiek plaatsvinden na een jaar. Het resultaat na de lip laserbehandeling is blijvend.

De lip plumper behandeling zelf duurt slechts 15 minuten en kan daarom goed gecombineerd worden met andere salonbehandelingen. Vraag je behandelend huidtherapeut of cosmetisch arts naar de mogelijkheden.

De huidtherapeut behandelt de gehele lip, dus de vermillion border voor verbetering van definitie, volume en kleur, en de rand van het philtrum en de cupidoboog voor het versterken en accentueren van volle lippen voor een jeugdigere uitstraling. Laserenergie geeft de lippen meer kleur en definitie. Het natuurlijke volume en de huid rond de mond (fijne lijntjes) verbetert. In tegenstelling tot fillers die veelal focussen op het lipvolume, kunnen lasers ook de kleur en textuur van de lippen verbeteren.

Het verouderingsproces vermindert de glans en stevigheid van de lippen naarmate het collageen- en elastinegehalte daalt. Hierdoor gaan de lippen er dunner en ruwer uitzien en ontstaan fijne lijntjes. Deze lijntjes zijn niet alleen in de lip, maar ook erboven zichtbaar. Deze worden ook wel rokerslijntjes, het plooirokje, of de barcode genoemd. Bovendien zorgen omgevingsfactoren zoals zonneschade dat de lipstructuur verslechtert, met gerimpelde en gebarsten lippen tot gevolg.

De Clearlift staat bekend als een uiterst effectieve laser voor het verbeteren van fijne lijntjes en de huidtextuur dankzij de stimulatie van neo-collagenese (nieuw collageen) in de dermis. Studies hebben aangetoond dat de YAG-laser de productie van procollageen en elastine kan verhogen en het genereren van collageen kan bevorderen. De Clearlift heeft een diepe penetratie, beschadigt de opperhuid niet. Daarnaast is het grote voordeel dat het een zachte en pijnloze behandeling is, die het ideaal maakt voor lipverjonging. De Clearlift wordt ook gebruik bij huidverstrakking en –verbetering van het gezicht, de hals en het decolleté.

Woon je in de buurt van Zoetermeer, Voorschoten, Voorburg, Leiden, Sassenheim, Oegstgeest, of Wassenaar? Dan ben je binnen 20 minuten in één van onze vestigingen in Den Haag en Oegstgeest.

Het tarief voor deze 4-delige kuur en losse behandeling kun je vinden op onze tarievenpagina.

Heb je een permanent liplijntje, of kleur in de lippen laten zetten? Dan kan de Clearlift lippen behandeling helaas niet uitgevoerd worden, want PMU is een contra-indicatie. De kans bestaat dat het pigment van de PMU uit de lippen zou kunnen verdwijnen.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon