Ben jij het nieuwe gezicht van de Van Lennep Kliniek?

Ben jij het nieuwe gezicht van de Van Lennep Kliniek?

Wij zoeken een: Frontoffice medewerker (24 uur)

Voor onze vestigingen in Den Haag en ​Oegstgeest

Heb jij affiniteit met beauty, uiterlijke verzorging, cosmetica – en huidverzorgingsproducten? Adviseer jij graag mensen op cosmetisch en esthetisch vlak en ben je communicatief en sociaalvaardig? ​Heb je altijd al willen werken bij een toonaangevende kliniek voor huidverbetering? Dan ben jij het nieuwe gezicht waar wij naar op zoek zijn!

Wie zijn wij?

Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in huidverbetering, injectables, laser, cosmetische behandelingen en professionele huidverzorging. Cosmetisch arts drs. Ludy Holst ​werkt samen met een deskundig team van BIG-geregistreerde artsen en huidtherapeuten aan de optimale conditie van de huid waarbij een natuurlijk eindresultaat centraal staat. Een persoonlijk behandelplan gecombineerd met professioneel advies en begeleiding vormen de rode draad in de werkwijze van de kliniek. De Van Lennep Kliniek heeft vestigingen in Den Haag en Oegstgeest en shops waar men terecht kan voor huidverzorgingsadvies en –producten.

Jouw werkzaamheden:

Als frontoffice medewerker en gastvrouw heb je vaak het eerste contact met (potentiële) cliënten. Daarnaast behoren het nabellen van cliënten, het beantwoorden van (telefonische) vragen, het afrekenen/ versturen van bestellingen en het maken van afspraken en versturen van afspraakbevestigingen tot de werkzaamheden. De kliniek is op werkdagen geopend van 09.30 – 17.30 of tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur; de werktijden zijn variabel. Het werken in een avondshift behoort tot de mogelijkheden. Uitbreiding naar meer avonden/ zaterdagen is eventueel in de toekomst mogelijk.

Wij vragen:

  • Een representatief uiterlijk.
  • Affiniteit met de beautybranche.
  • Uitstekende contactuele vaardigheden en accuratesse.
  • Ervaring met zowel in- als outbound bellen en enige jaren ervaring in een informatieve, commerciële functie.
  • Een flexibele instelling m.b.t. werktijden en beschikbaarheid, een prettige stem en een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
  • Een dienstverlenende instelling.
  • Ervaring met de MAC en MS-Office MBO+ werk- en denkniveau.
  • Goede commerciële vaardigheden en goed kunnen luisteren.. Je snapt dat het cosmetisch esthetische vak discretie vergt.

Wat bieden wij jou?

Een leuke, veelzijdige functie met enthousiaste en gedreven collega’s bij een toonaangevende kliniek op het gebied van huidverbetering en injectables. Bij Van Lennep Kliniek staat optimale service en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast een inwerkperiode waarin je de werkwijze en processen bij de Van Lennep Kliniek uitgebreid leert kennen, bieden wij een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Van Lennep Kliniek?

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige functie of heb je vragen?
Stuur ons jouw cv en motivatiebrief per mail naar stephanie@vanlennepkliniek.nl t.a.v. Stéphanie Franken, met in cc ludy@vanlennepkliniek.nl