Ben jij het nieuwe gezicht van de Van Lennep Kliniek?

Ben jij het nieuwe gezicht van Van Lennep Kliniek?

Wij zoeken Front-Office medewerkers (24u – 40u)

Voor onze vestigingen in ​Den Haag

Heb jij affiniteit met beauty, uiterlijke verzorging, cosmetica – en huidverzorgingsproducten? Adviseer jij graag mensen op cosmetisch en esthetisch vlak en ben je communicatief en sociaal vaardig? ​Heb je altijd al willen werken bij een toonaangevende kliniek voor huidverbetering? Dan ben jij het nieuwe gezicht waar wij naar op zoek zijn!

Wie zijn wij?

Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in huidverbetering, injectables en professionele huidverzorging. In de kliniek werken we met een multi-disciplinair team van BIG-geregistreerde huidtherapeuten, cosmetisch artsen KNMG, een cosmetisch arts in opleiding, een plastisch chirurg, consulenten, front-office medewerkers en een back-office team bestaande uit de Marketing & Finance afdeling. Onze focus ligt voornamelijk op medisch cosmetische behandelingen om verbetering in het gezicht, hals & decolleté te bereiken. Het maken van een persoonlijk behandelplan, gecombineerd met professioneel advies en de juiste begeleiding vormen de rode draad in de werkwijze van het team. Hierbij staat de wens van onze klanten centraal. Van Lennep Kliniek heeft twee vestigingen in Den Haag en één in Oegstgeest.

Een werkdag bij Van Lennep Kliniek

Jouw werkdag start iets voor 09:00u. Voordat het spreekuur begint en de winkel open gaat, stofzuig je de winkel, neem je de balie af met een doekje en handel je de andere zaken af die horen bij de dagstart. De arts en huidtherapeut komen ondertussen ook binnen en samen drink je een lekker kopje koffie, thee, of cappuccino en vertel je hoe je weekend is geweest. Je neemt het spreekuur door en kijkt welke klanten er komen en of er nog administratieve zaken moeten worden aangevuld in het dossier. Na het ontvangen van de eerste klant, heb je contact met de Front-Office collega’s op de andere vestigingen en stem je taken af. Vandaag handel jij de mail af en de andere collega verwerkt de bestellingen uit de webshop en belt wat klanten na, n.a.v. het intakegesprek. Het spreekuur gaat altijd voor, dus zodra de klant terugkomt uit de behandelkamer breng jij nog een camouflerende minerale make-up aan, voorzie je de klant van aanvullend advies en reken je af. De telefoon gaat de hele dag door. Dit zijn bijvoorbeeld klanten die een behandeling willen inplannen, of vragen hebben n.a.v. een behandeladvies. In de middag komen er wat klanten de winkel in om skincare te kopen en jij kunt ze voorzien in aanvullend advies. Aan het eind van de dag zorg je dat de kassa kloppend is, zet je de wasmachine aan en zorg je er samen met de huidtherapeut voor dat de vestiging weer helemaal netjes is voor de volgende dag. Om 17:30u lopen jullie samen naar buiten.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke, veelzijdige functie met enthousiaste en gedreven collega’s bij een toonaangevende kliniek op het gebied van huidverbetering en injectables;
 • Je werkt met hoogwaardige producten (Environ, ZO Skin Health, SkinCeuticals, Dermaceutic, Jane Iredale);
 • Je werkt op verschillende locaties in een klein en hecht team;
 • Een aantal keer per jaar zijn er interne en externe trainingsdagen;
 • Er zijn ontwikkelingsmogelijkheden m.b.t. de functie;
 • We bieden jou een marktconform salaris met groeimogelijkheden;
 • Een pensioenregeling via Brand New Day (uniek in deze branche);
 • We organiseren meerdere keren per jaar een interne behandelavond;
 • Skincare en make-up kun je aantrekkelijk geprijsd aanschaffen;
 • We zorgen voor een leuke feestdagen-, verjaardag- en jubileumattentie;
 • Een teamuitje op zijn tijd;

Wij vragen wij van jou?

 • Representatief, klantgericht met goede commerciële vaardigheden;
 • Affiniteit met de beautybranche;
 • Een proactieve houding en je bent vriendelijk en behulpzaam;
 • Goede administratieve vaardigheden;
 • Een flexibele instelling m.b.t. werktijden en beschikbaarheid (minimaal 1x per maand een zaterdag, of avond);
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;

Werken bij Van Lennep Kliniek?

Herken jij je in bovenstaande? Wacht niet langer en stuur jouw CV, voorzien van motivatie naar office@vanlennepkliniek.nl t.a.v. Kristel Ehmer.

Left Menu Icon