Ben jij het nieuwe gezicht van de Van Lennep Kliniek?

Wij zoeken een: Consulent (28 uur)

Voor onze vestigingen in Den Haag en ​Oegstgeest

Heb jij affiniteit met beauty, injectables, uiterlijke verzorging, cosmetica – en huidverzorgingsproducten? Adviseer jij graag mensen op cosmetisch en esthetisch vlak en ben je communicatief en sociaalvaardig? ​Heb je altijd al willen werken bij een toonaangevende kliniek voor huidverbetering? Dan ben jij het nieuwe gezicht waar wij naar op zoek zijn!

Wie zijn wij?

Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in huidverbetering, injectables, laser, cosmetische behandelingen en professionele huidverzorging. Cosmetisch arts drs. Ludy Holst ​werkt samen met een deskundig team van BIG-geregistreerde artsen en huidtherapeuten aan de optimale conditie van de huid waarbij een natuurlijk eindresultaat centraal staat. Een persoonlijk behandelplan gecombineerd met professioneel advies en begeleiding vormen de rode draad in de werkwijze van de kliniek. De Van Lennep Kliniek heeft vestigingen in Den Haag en Oegstgeest en shops waar men terecht kan voor huidverzorgingsadvies en –producten.

Jouw werkzaamheden:

Als consulent ben jij dé contactpersoon voor onze cliënten en assisteer je bij het spreekuur van de cosmetisch arts. Jullie werken nauw samen en vullen elkaar goed aan. Je voert de intakegesprekken met zowel nieuwe als bestaande cliënten. Jouw gastvrijheid en vriendelijke uitstraling zorgen ervoor dat de cliënt zich op zijn, of haar gemak voelt. Het uitvragen van de wensen, globaal informeren, maar ook het durven adviseren over de specifieke mogelijkheden, passend bij ieders persoonlijke budget, is een rol waar je enthousiast van wordt. Je laat je niet snel van de wijs brengen in een hectische omgeving en blijft onder alle omstandigheden servicegericht.

 

Naast de informatieve rol tijdens het spreekuur, coördineer je ook de administratieve taken, zoals de (medische) dossiervorming, voor- en nafotografie, het laten tekenen van de behandelovereenkomsten en het opstellen van facturen. Daarnaast behoren ook het nabellen, of het namailen van cliënten bij jouw functie. De kliniek is op werkdagen geopend van 09.30 – 17.30 of tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur; de werktijden zijn variabel. Het werken in een avondshift behoort tot de mogelijkheden. Uitbreiding naar meer avonden/ zaterdagen is eventueel in de toekomst mogelijk.

Wij vragen:

  • Een representatief uiterlijk.
  • Affiniteit met de beautybranche.
  • Uitstekende contactuele vaardigheden en accuratesse.
  • Ervaring in een informatieve, commerciële functie.
  • Een pro-actieve houding.
  • Jij ziet overal kansen en mogelijkheden, en kaart deze op een subtiele manier aan bij de klant.
  • Een flexibele instelling m.b.t. werktijden en beschikbaarheid, een prettige stem en een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
  • Een dienstverlenende instelling.
  • Ervaring met de MAC en MS-Office MBO+ werk- en denkniveau.
  • Goede commerciële vaardigheden en goed kunnen luisteren. Je snapt dat het cosmetisch esthetische vak discretie vergt.

Wat bieden wij jou?

Een leuke, veelzijdige functie met enthousiaste en gedreven collega’s bij een toonaangevende kliniek op het gebied van huidverbetering en injectables. Bij Van Lennep Kliniek staat optimale service en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast een inwerkperiode waarin je de werkwijze en processen bij de Van Lennep Kliniek uitgebreid leert kennen, bieden wij een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Van Lennep Kliniek?

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige functie of heb je vragen?
Stuur ons jouw motivatie, CV en recente foto per mail naar office@vanlennepkliniek.nl t.a.v. Kristel Ehmer.

Left Menu Icon