Stéphanie Franken - Front-Office Coördinator

Mijn passie ligt al van jongs af aan in de cosmetica branche. Wat begon met make-up werd al snel uitgebreid met skincare. Het gevoel dat je krijgt om met de juiste technieken een mooie touch te krijgen heeft mij vanaf het begin gefascineerd.

 

Mijn carrière begon vroeg binnen de parfumerie branche waar ik ruim 11 jaar met veel plezier heb gewerkt. Eerst als service-assistent, vervolgens als beauty advisor en tot slot naar mijn uiteindelijke doel: store-manager van een eigen winkel. Een team leiden, doelen behalen en zorgen dat alle klanten tevreden de winkel verlaten is iets waar ik altijd al mijn energie uit heb gehaald.

 

Met deze ervaringen rijker is Van Lennep Kliniek nu op mijn pad gekomen. Ik kan veel leren van de  mooie technieken voor huidverbetering en injectables.

 

Als front-office coördinator zal ik mijn kennis en vaardigheden gebruiken om alles zo goed mogelijk in goede banen te leiden en te zorgen dat de klanten altijd op nummer één staan. Met mijn oog voor detail en passie voor deze branche, weet ik zeker dat dit helemaal goed moet komen!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon