Interview | Mooi in de winter | LEVEN! Magazine

De herfst is een uitstekend moment om wat meer aandacht aan de huid te besteden. Als je nu kiest voor een aantal behandelingen bij de Van Lennep Kliniek, weet je zeker dat je straks stralend en fris aanschuift aan het kerstdiner.

 

Zon en buitenlucht zorgen voor een fijne rode blos op de wangen, maar veroorzaken helaas ook schade aan de huid. Om het ver­ouderingsproces te vertragen en er goed uit te blijven zien, on­geacht je leeftijd, zijn er talloze producten en behandelingen op de markt. Hoe maak je de juiste keuze? Ludy Holst, cosmetisch arts KNMG en directeur van de Van Lennep Kliniek, werkt met een professioneel opgeleid team van huidtherapeuten, cosmetisch artsen en een plastisch chirurg. “De aandacht voor onze branche groeit. Ik kan me voorstellen dat het lastig is voor cliënten om te bepalen waar ze goed aan doen. Wij hebben zoveel kennis en ervaring in huis, dat ik kan garanderen dat het resultaat van elke behandeling de juiste, mooi en natuurlijk én absoluut veilig is.”

 

 

Een natuurlijke look voor iedereen
Ludy is cosmetisch arts én ondernemer met een passie: “Iedereen kan er goed uit blijven zien op een manier die bij hem of haar past. Wij helpen daarbij door een realistisch beeld te schetsen van de mogelijkheden. Mensen verwachten een bepaald resultaat, vaak door wat ze bij anderen of in de media zien. Wij kijken vanuit diverse invalshoeken naar de persoon, óók terwijl hij of zij praat en dus beweegt: wat een heel ander beeld geeft dan een selfie, en weten dan wat er op welke manier effectief verbeterd kan worden. We managen het verwachtingspatroon, motiveren cliënten om in plaats van naar een detail, naar het geheel te kijken, waarbij wij ook hun zelfbeeld in positieve zin kunnen veranderen. Ik geloof in een combinatie van verschillende therapieën; daarom
hebben wij ook een groot aanbod aan behandelingen en producten voor thuis.

Clearlift bijvoorbeeld is een laser facelift om de huid van het gezicht, de hals en het decolleté te verstevigen en rimpels te verzachten voor iedereen die (nog) geen fillers wil, maar wel een volle stevige huid wenst. “We kunnen met deze Clearlift zelfs het volume van de lippen iets vergroten en de lipcontour verstrakken. Deze Lip Plumping Treatment is een echte hit!” Met Belotero® Revive hydrateer je de huid rond de ogen en lippen met injecties. Ideaal voor ‘beginners’. Na drie tot vier behandelingen met steeds drie weken ertussen, zie je er weer uitgerust en gezond uit. Geschikt voor dames en heren.”

 

Nieuwe vestiging
De vestiging in Oegstgeest – De Kempenaerstraat 28 – is volledig vernieuwd! Ruim, prettig en toegankelijk, met de vertrouwde Van Lennep Kliniek aandacht, service, kwaliteit en veiligheid. Je bent van harte welkom.

 

Van Lennep Kliniek
Frederikstraat 70, Den Haag
Willem Witsenplein 7, Den Haag
De Kempenaerstraat 28, Oegstgeest
T 070 737 00 88
www.vanlennepkliniek.nl

 

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 50 t/m 51 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Lizzy de Wilde

Het artikel werd geplaatst op LEVEN! Magazine,

Left Menu Icon