Glow in the dark

Januari is de maand van de nieuwjaarsborrels, -diners en -feesten en daarom wil je er verzorgd en fris uitzien. Van Lennep Kliniek biedt ZO Skin Health behandelingen aan waarmee je binnen vijfenveertig minuten een diep gereinigde huid krijgt met een onweerstaanbare gezonde gloed.

 

Cosmetisch arts Ludy Holst is zeer enthousiast over de HydraFacial Brightalive en Rozatrol, welke uitgevoerd worden door de huidtherapeutes: “Vooral in deze periode van het jaar doe je je huid een groot plezier met deze huidverbeterende behandeling. De verwarming staat weer aan, we zitten langer binnen en dat kun je merken aan een jeukende, droge huid die niet lekker aanvoelt en er wat vaal uitziet. De huid is dikker geworden en de permanente schade door de zon is zichtbaar. Ouderdomsvlekken, rode plekjes en andere oneffenheden ontsieren je gezicht. Met de ZO Skin Health behandelingen en producten verbeter je de huid enorm en heb je al na één behandeling een veel egalere en energiekere teint.”

 

Winterproof

In feite haalt de behandeling de nieuwste huidlaag naar boven door middel van een intensieve reiniging en een milde exfoliering. “Met in totaal drie stappen worden de dode huidcellen verwijderd, de poriën brandschoon gemaakt en de juiste doses zuren, anti-oxidanten en vitamines toegediend voor de werking op lange termijn.”

 

No pain all gain

Voor een langdurig resultaat na de behandeling kun je thuis verder werken aan een gezonde huid met professionele huidverbetering. De producten van ZO Skin Health, ontwikkeld door Dr. Zein Obagi zorgen ervoor dat de cel- en huidfuncties blijvend worden verbeterd. “Wij adviseren welke combinatie van producten en behandelingen het meest geschikt is voor de aanpak van couperose, pigmentvlekken, rosacea, en overmatige talgproductie. Dit is altijd maatwerk.

 

ZO Skin Health heeft naast de opbouw in peelings, ook speciale serums ontwikkeld om toe te kunnen passen in de kliniek. Zo kunnen het Brightalive serum (bij pigment) en het Rozatrol serum (bij roodheid) direct als extra booster ingezet worden tijdens de behandeling.

 

Op het juiste moment heb je het juiste middel nodig. Het is zo zonde om een product te gebruiken dat niet werkt of juist de klacht verergert. “Vertrouw op ons advies en investeer in een gezonde huid. De HydraFacial Brightalive, of Rozatrol, is dé behandeling om direct te kunnen stralen op de nieuwjaarsborrel.”

 

Je kunt dit originele bericht ook als PDF (934Kb) downloaden.

Left Menu Icon