Gitte Boumeester – Cosmetisch arts

Beauty is in the eye of the beholder

 

Inmiddels ben ik  al tien jaar werkzaam als cosmetisch arts en ga ik nog elke dag enthousiast naar mijn werk. De contacten met cliënten die je vertrouwen met hun uiterlijk zijn erg waardevol. Ik haal er veel voldoening uit als iemand na een behandeling weer blij in de spiegel kijkt.

 

In de afgelopen jaren zijn cosmetische behandelingen gelukkig  minder taboe geworden, naar mijn mening logisch, iedereen wil er toch goed uitzien?

 

Ik ben groot voorstander van een natuurlijk resultaat. Soms betekent  dit juist dat je iets meer moet behandelen in plaats van minder. Belangrijk is om alles in balans te houden zodat in een gezicht zowel de huid, de verdeling van volume als de contouren in evenwicht zijn.

 

Bij de van Lennep kliniek is er door het kleine en goed getrainde team voor de cliënten ruim aandacht en zijn er diverse mogelijkheden voor het behandelen van al deze aspecten. Als cosmetisch arts ben ik erin getraind met een esthetisch oog te kijken naar een gelaat en te adviseren welke behandelingen het mooiste resultaat geven. Vaak bestaat een behandelplan uit meerdere stappen en onderdelen om uiteindelijk een fris en uitgerust resultaat te bereiken. Afhankelijk van de leeftijd volstaan hierna 1 tot 2 behandelingen per jaar om dit effect te behouden zonder dat iemand er “behandeld” uitziet. Ouder worden we allemaal maar wie wil er nou niet uitzien als de beste versie van zichzelf 😉

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon