Dr. Zein Obagi: zien is geloven!

Alex

09 oktober 2017

Geen reacties

Home Ludy's Blog

Dr. Zein Obagi: zien is geloven!

Dr. Zein Obagi: zien is geloven!

Dr. Zein Obagi is voor mij een grote inspiratiebron. Behalve met huidverbeterende producten en behandelingen werkt hij ook met injectables, laserbehandelingen en peelings, precies waar ik mij ook van het begin af aan op heb gericht. Dat schepte al meteen een band.

 

Hij is een man die tot in detail alles wil begrijpen. Net als ik is hij een survivor – hij komt uit Syrië – en een beetje rebels. Ik zou het geweldig vinden om volgend jaar een bezoek aan zijn kliniek in Beverly Hills te plannen.Dr. Zein Obagi houdt ook van boksen – want je moet echt boksen op een gezicht; daar wordt de huid heel mooi van. Niet te zachtzinnig en te poezelig, dus, maar flink ertegenaan.

 

De theorie van dr. Zein Obagi is sterk gericht op het normaliseren van de talgproductie van de huid. Hij hamert erop dat de afvalstoffen in de talg een immuunreactie met ons lichaam aangaan. Daardoor krijgt onze huid afweerproblemen. Bij acne en rosacea is de talg bijvoorbeeld echt de grootste boosdoener.

 

Kijk, in eerste instantie zitten onze poriën natuurlijk helemaal dichtgeplakt met dode huidcellen en daar smeren we dan een dikke vette moisturizer op van een huismerk, zodat de talg helemaal niet meer uit de poriën komt. Als je dan celvernieuwing bewerkstelligt met vitamine A en peelende zuren, normaliseer je de talgproductie en ontstaat er een continue flow van de talg uit de huid. Dan wordt de huid ook steeds frisser en gaat ze beter functioneren.

Sommige artsen zijn sceptisch over de werkwijze van dr. Zein Obagi, maar als je de resultaten ziet van zijn producten en behandelwijzen… zien is geloven! De reden waarom zijn producten zo goed werken, is dat hij de juiste aflevertechnieken hanteert en hoogwaardige ingrediënten gebruikt… in de juiste concentraties. Eerder heeft hij het Nu-Derm-systeem en Blue Peel ontwikkeld, en hij ontwikkelt zijn behandelwijzen en producten voortdurend verder.

 

Artsen die met ZO-producten en -behandelwijzen werken, moeten ervoor worden opgeleid. Daar staat niet iedereen voor open, maar ik wel. Daarom zijn we op dit moment ook Premium Store. Dat betekent onder meer dat we extra’s hebben voor onze klanten, en dat al ons personeel ervoor is opgeleid, van baliemedewerker tot kliniek manager.

 

Als we hebben vastgesteld wat je huidprobleem precies is, kunnen we het duurzaam oplossen door de oorzaak aan te pakken in plaats van het probleem te camoufleren. Dan zie je er beter uit en gaat de celvernieuwing vervolgens ook vanzelf.

Left Menu Icon