Dé unieke formule voor een levenslange mooie uitstraling!

De Confidence Booster® is de ‘’golden key’’ tot een levenslange mooie en verzorgde uitstraling! Het is een persoonlijk jaarplan bestaande uit een combinatie van:

Oftewel injectables (PRO), huidtherapie (GLOW) en een gepersonaliseerde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik (HOME).

Ervaring leert dat een geïntegreerde samenwerking tussen cosmetisch artsen KNMG en gecertificeerde huidtherapeuten voor het beste resultaat zorgt. Een combinatie van injectable- en huidtherapiebehandelingen met dagelijks gebruik van de juiste skincare vullen elkaar namelijk sterk aan. Door deze combinatie worden de snelste, mooiste en meest langdurige resultaten behaald. Door bijvoorbeeld het gebruik van professionele huidverbetering thuis en het regelmatig ondergaan van behandelingen bij de huidtherapeut krijg je een sterkere en gezondere huid. Met deze basis heb je vervolgens langer plezier, als je bij de cosmetisch arts een botox, of fillerbehandeling ondergaat. Dit maakt de Confidence Booster de meest duurzame aanpak met altijd een advies dat bij jou past!

‘‘De Confidence Booster® zorgt voor een gezond, fris, stralend en authentiek resultaat zodat je je vol zelfvertrouwen aan de wereld kunt presenteren en daardoor mooier en succesvoller kan zijn.”

Het persoonlijk behandelplan

Samen met jouw cosmetisch arts KNMG, en/of hooggekwalificeerde huidtherapeut bekijk en bespreek je jouw gezicht. Hierbij word je geadviseerd welke combinatie van behandelingen het mooiste en het meest natuurlijke resultaat zullen geven. Dit wordt vastgelegd in jouw persoonlijk behandelplan: jouw eigen stappenplan naar een jeugdige, uitgeruste en frisse uitstraling.

Plan vandaag nog jouw Confidence Booster consult

Het behandelplan is een plan voor op de langere termijn, zodat je inzicht krijgt in de stappen die nodig zijn voor een langdurig mooi resultaat. Voor het mooiste resultaat wordt tussentijds geëvalueerd en het behandelplan zo nodig bijgesteld.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte