Overgangsconsulente & coach

Iedere vrouw is uniek en ervaart de overgang of menopauze op haar manier. De een heeft last van opvliegers, nachtzweten of stemmingswisselingen. Bij een ander gaat de overgang gepaard met een droge huid, acne of eczeem. Vele lichamelijke en psychische klachten worden veroorzaakt door de schommeling in de hormoonhuishouding. De overgangsconsulente bij Van Lennep Kliniek zorgt voor de juiste begeleiding en helpt u op weg naar de oplossing die bij u past.

Ervaart u klachten rondom de overgang?

Kom eens langs voor een goed gesprek

Gespecialiseerd verpleegkundige en overgangscoach

De overgangsconsulente bij Van Lennep Kliniek, Ingrid Kloesmeijer-Koopmans, is gespecialiseerd verpleegkundige. Zij is al ruim 20 jaar werkzaam in een huisartspraktijk, waar zij zelfstandig haar eigen spreekuren heeft. Naast de vrouw in de overgang heeft zij speciale aandacht voor chronische zorg, zoals het begeleiden van cliënten met bv. diabetes, longproblematiek en hart- en vaatziekten.

De overgangsconsulente is iedere donderdag aanwezig op het Willen Witsenplein in Den Haag.

Huidveroudering en menopauze

De hormonale schommelingen kunnen diverse problemen veroorzaken. De klachten vaak worden afgedaan als “het hoort nu eenmaal bij de leeftijd”. Onzin, voor bijna iedere cliënt is een passende oplossing. ‘Het hoort er nu eenmaal bij’ is met de huidige kennis en ervaring niet meer van deze tijd!

Welke problemen u ook ervaart tijdens de overgang of menstruatie, de overgangsconsulente helpt u graag. Haar kennis en vaardigheden van vrouwen in deze specifieke levensfase zorgen voor balans in uw welzijn. In combinatie met de huidtherapeuten en cosmetisch artsen bij Van Lennep kliniek zorgen wij ervoor dat u  niet alleen lekker in uw vel zit maar u van top tot teen zult stralen.

FAQ Overgang & coaching

Het totale behandelplan bij de overgangsconsulente bestaat uit een intake, twee uitgebreide gesprekken waarbij de persoonlijke aandacht centraal staat.

Zo nodig kan er gekozen worden om gericht bloedonderzoek te laten doen waarbij hormonen een belangrijke rol spelen. Dit bloedonderzoek is in samenwerking met de prikposten Star-Shl verspreidt over meerdere locaties o.a. in Den Haag.

Samen met de overgangscoach zal uw persoonlijke problematiek volledig in kaart gebracht worden om tot een behandelplan te komen, in combinatie met gerichte adviezen. Kennis en begrip in en rond de overgang is van belang voor alle lichamelijke en psychische veranderingen in deze levensfase.

  • Opvliegers, hartkloppingen
  • Hoofdpijn, stemmingswisselingen
  • Schommelingen van het gewicht
  • Problemen met slapen, erg zweten tijdens het slapen
  • Rusteloze benen, onrust in het lichaam
  • Droge huid, acne
  • Toename donkere haren, ongewenste haargroei
  • Onregelmatig sterk wisselend menstruatiepatroon

Pakket overgangsconsulten, bestaande uit :
-een intake
-2 consulten met de overgangscoach
-1 bloedonderzoek

€ 495,-

 

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Goed advies?

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: