Rimpelbehandelingen

Zelf bij een gezonde levensstijl zullen, vroeg of laat, rimpels verschijnen. Het gezicht, de handen, de hals en decolleté zijn gevoelig voor rimpels. Er zijn diverse rimpelbehandelingen die ervoor zorgen dat rimpeltjes verzachten of zelfs verdwijnen. Rimpelbehandelingen bij Van Lennep Kliniek bieden een veilige manier om gracieus ouder te worden; wie wil er nu niet de beste versie van zichzelf zijn!

Met- of zonder fillers?

 

Welke (anti) rimpelbehandeling is het beste? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. De beste rimpelbehandeling voor u is allereerst afhankelijk van uw wensen. Wellicht overweegt u een behandeling met injectables, zoals fillers of zonder injectables.
Vanzelfsprekend wordt er ook gekeken naar het soort rimpel en de locatie. In sommige gevallen worden er meerdere behandelingen gecombineerd voor een natuurlijk resultaat.
Heeft u interesse in een (anti-) rimpel behandeling op maat? Maak dan een afspraak voor een gratis intake. Hierbij kunt u aangeven wat uw wensen zijn en de cosmetisch arts zal de mogelijkheden bespreken.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Rimpelbehandeling Den Haag of Oegstgeest

  Overweegt u een rimpelbehandeling? Van Lennep Kliniek heet u welkom in de vestiging in Den Haag of Oegstgeest. Onze specialisten kijken niet alleen naar de probleemgebieden; vanzelfsprekend wordt het totale gelaat bekeken (full face aanpak).

  Samen stellen we een behandelplan, geheel op maat. U kunt altijd rekenen op hoogstaande kwaliteit en nauwkeurigheid. De medewerkers bij Van Lennep Kliniek zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring. Wij werken enkel met met A-merk producten die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn. Alle behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de NVCG.

  Rimpelbehandelingen van Lennep Kliniek

  Een rimpelbehandeling zonder injectables geschiedt volledig zonder de tussenkomst van een naald. Middels een schoonheidsbehandeling of massage wordt de huid vernieuwd. Ideaal bij fijne lijntjes.

  • Bindweefselmassage; deze natuurlijke facelift of bindweefselmassage zorgt voor huidvernieuwing en vindt plaatst zonder het gebruik van inspuitingen of injectables.
  • Peelings; de peelings van Environ en ZO Skin Health pakken huidproblemen als rimpels effectief aan.
  • Ervaar vooral de effecten van een HydraFacial behandeling. De combinatie van HydraFacial met Brightalive van Zo Skin Health biedt optimale resultaten!
  • Fractionele laser: De laser heeft een huidverbeterende functie en stimuleert zowel de vernieuwing van de opperhuid als de aanmaak van collageen in de lederhuid.
  • HydraFacial: Een optimaal schone huid. HydraFacial haalt onzuiverheden weg. Hyaluronzuur en peptiden vullen kleine rimpels op. De unieke rimpelbehandeling is zelfs geschikt voor de gevoelige huid en geeft een bijzonder mooi resultaat.
  • SkinCeuticals: Rimpeltjes en een grauw gelaat verdwijnen al na de eerste behandeling. Ook producten voor thuisgebruik beschikbaar.

  Indien de rimpels worden veroorzaakt door een slapper wordende huid kunnen de rimpeltjes worden opgevuld. Hierdoor krijgt de huid weer een verfrist en jongere uitstraling. De kliniek maakt gebruik van de volgende fillers:

  • Radiesse; Ook wel liquid face liftgenoemd, voor volumeverbetering door de aanmaak van lichaamseigen collageen.
  • Sculptra: Voor langdurig effect door polymelkzuur
  • Restylane en Juvederm; Ook wel hyaluronzuur, te verkrijgen in verschillende varianten voor het verfijnen van rimpels maar ook het vergroten van de lippen.
  • Sunekos, de duurzame oplossing tegen rimpels.

  De kwalitatieve injectables zijn zeer veilig en hebben ieder een eigen uitwerking. Iedere rimpelbehandeling zal daarom ook starten met een intake gesprek. Hier kunt u uw wensen kenbaar maken en zal de arts vragen naar uw medische achtergrond. Bij het opmaken van uw individuele behandelplan dient u rekening te houden met meerdere behandelingen om een natuurlijk effect te creëren.

  Na een behandeling is het fijn als u optimale resultaten kunt behouden. Daarom raden wij u aan professionele huidverzorgende producten te gebruiken. De juiste producten die volledig zijn afgestemd op uw huidbehoefte.

  De huidtherapeute of cosmetisch arts zal tijdens het gratis consult een huidanalyse uitvoeren en de juiste producten samenstellen. Wij werken huiverbeterende producten van de merken:

  Welke rimpelbehandeling u nu ondergaat, bij Van Lennep Kliniek kunt u rekenen op geschoolde en ervaren specialisten. Een behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren huidtherapeute of cosmetisch arts. Tijdens een eerste consult ( altijd gratis en vrijblijvend) maakt u kennis met de kliniek en wordt er uitleg gegeven wat u kunt verwachten van een behandeling. De specialiste neemt ruim de tijd voor al uw vragen.

  Maak kennis met het Van Lennep team.

  Volg ons

   

  Left Menu Icon