Fillers

Onze cosmetische kliniek in Den Haag behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables, zoals fillers en medische behandelingen.

Veilige fillerbehandelingen Den Haag

 

Mis jij volume in je gezicht of lippen? Is je huid slapper geworden? Of stoor je je aan rimpels of lijntjes in het gezicht? Wil jij een bepaald accent in je jouw gezicht nog mooier maken? Fillers kunnen in deze gevallen een oplossing bieden. Onze natuurlijke hyaluronzuur fillers helpen de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen of optimaliseren.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Specialist in fillers

  Als het gaat om het vinden van een filler specialist in Den Haag of Oegstgeest is Van Lennep Kliniek toonaangevend. Een veilige behandeling uitvoeren staat bij ons uiteraard op de eerste plaats.

  Van Lennep Kliniek maakt gebruik van A-merk injectables en niet-permanente, dus volledig biologische vulmiddelen. Onze cosmetisch artsen zijn geaccrediteerd lid van de NVCG en dragen de titel cosmetisch arts KNMG.

  Injectables zijn medische behandelingen en dat betekent dat wij jouw veiligheid ook waarborgen in systemen en protocollen. Onze artsen beschikken over alle certificeringen, diploma’s en volgen herhaaldelijk de juiste training om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethodes. Daarnaast beschikken wij over een echo-apparaat, wat fillerbehandelingen nóg veiliger maakt.

  FAQ fillers

  Hyaluronzuur is in ieder lichaam aanwezig en trekt vocht aan, wat zorgt voor het aanwezige volume en veerkracht van de huid. Bij het ouder worden van de huid wordt hyaluronzuur sneller afgebroken, en wordt er ook minder hyaluronzuur geproduceerd door ons lichaam. Het gevolg is een slappere huid, soms met fijne rimpels.

  Met hyaluronzuur fillers helpen we het volume (plaatselijk) te herstellen en onderhuids bindweefsel te verstevigen, of geven we een accent aan een specifiek aspect in het gezicht. Naast het volume-effect zorgt hyaluronzuur daarnaast voor meer collageenvorming en hydratatie. Hierdoor gaat de huid ook nog eens mooi stralen.

  Iedereen die op zoek is naar meer volume in het gezicht, een jongere uitstraling en/of vollere lippen, is gebaat bij een behandeling met fillers. Of misschien wil je een bepaald aspect accentueren en mooier maken? Maar wist je dat er heel veel verschillende behandelingen mogelijk zijn met fillers? Bij Van Lennep Kliniek kun je terecht voor de volgende opties:

  • Liquid facelift
  • Kin correctie
  • Ingevallen wangen
  • Lippen opvullen
  • Ingevallen slapen
  • Kaaklijn verstrakken
  • Wangen liften
  • Afhangende mondhoeken
  • Holle of diepliggende ogen en wallen
  • Diepe neuslippenplooi
  • Liquid neuscorrectie
  • Deuk in voorhoofd
  • Handverjonging
  • Filler voorhoofd
  • Filler oorlel

  Bij Van Lennep Kliniek is een eerste consult altijd vrijblijvend en gratis. Hier is voldoende ruimte om je vragen te stellen aan onze specialisten en om eventueel samen een behandelplan op te stellen.

  De behandeling zelf duurt circa 15 – 30 minuten, afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden. De arts gebruikt vaak een naald en een canule (stompe naald) om de fillers mee te injecteren. Zo is de kant op blauwe plekken kleiner. Ook zit er standaard een verdoving in de fillers. Dit maakt dat het een nagenoeg pijnloze behandeling is.

  Injecties met fillers geven direct al resultaat en binnen vier tot zes weken is het optimale effect zichtbaar doordat het hyaluronzuur nog wat vocht zal aantrekken en gedurende de weken helemaal zacht en soepel zal worden, zodat het aanvoelt als jouw eigen huid.

  Een hyaluronzuur filler behandeling wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Bij onze fillerbehandelingen zit er standaard verdoving in de fillers, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Indien gewenst kunnen we verdovende crème aanbrengen, of voorschrijven, zodat je deze eerst thuis kunt aanbrengen, voorafgaand aan de afspraak. In veel gevallen is dit niet nodig.

  Bij fillers is het effect 12 – 24 maanden zichtbaar, afhankelijk van het type filler waarmee je behandeld bent. Daarna zal het hyaluronzuur langzaam worden afgebroken en kan de behandeling herhaald worden.

  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die niet schadelijk is voor de huid, of voor jouw lichaam. Dat maakt deze fillers tot veilige producten. Daarnaast werken we met A-merken in de markt, die al jarenlang getest zijn en waar wereldwijd miljoenen mensen mee zijn behandeld. Het hyaluronzuur wordt langzaam door onze huid opgenomen en wordt gebruikt voor de hydratatie van de huid, net zoals het hyaluronzuur doet dat de huid zelf aanmaakt. Het is een tijdelijk middel dat vocht opneemt, zorgt voor volume en de huid mooi hydrateert. Na ongeveer 12 maanden wordt dit stofje weer langzaam door het lichaam afgebroken en kan er zonder problemen een herhaalbehandeling plaatsvinden.

  Bij een traangoot behandeling wordt er een bepaalde hoeveelheid hyaluronzuur in het begin van de traangoot gespoten. Op deze manier wordt het volume hersteld en zullen wallen en donkere kringen verminderen.

  Volg ons

   

  Left Menu Icon