Profhilo

Profhilo Den Haag en Oegstgeest

Een Profhilo behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Door de behandeling wordt de huid strakker en ziet u er dus meteen jonger en frisser uit. De werkzame stof van deze behandeling is hyaluronzuur. Dezelfde stof wordt ook gebruikt in de zogenaamde ‘fillers’ om rimpels mee op te vullen en in de duurdere anti-rimpel crèmes. Prohilo zorgt echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. De huid komt zelf weer in actie om verslapping tegen te gaan. Een behandeling met Profhilo in onze kliniek in Den Haag is geschikt voor:

 • Het gezicht
 • De hals
 • Decolleté
 • De armen
 • De handen

De behandeling is veilig en (bijna) niet pijnlijk. U krijgt kleine injecties in precies de goede huidlaag. Daardoor worden de dermale cellen in de huid zeer effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. De huid wordt door de injecties met hyaluronzuur eigenlijk van binnenuit gehydrateerd. Deze unieke Profhilo behandeling zorgt al binnen 4 – 8 weken voor een zichtbaar strakkere huid!

Profhilo behandeling Den Haag

Voor wie is Profhilo geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huidveroudering. Eigenlijk is dat dus iedereen boven de 30 jaar. Maar ook voor al diegenen die preventief hun huid een boost willen geven om het verouderingsproces te stagneren. Na uw 30e levensjaar neemt namelijk de hoeveelheid collageen, elastine en ook hyaluronzuur dat in de huid zit af. Daardoor verslapt de huid.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  FAQ Profhilo

  Voor de prijs van een Profhilo behandeling verwijzen u naar onze prijslijst.

  Zones voor een Profhilo-behandeling zijn: gezicht, hals, decolleté en handen

  Iedereen die kiest voor een Profhilo behandeling, krijgt eerst een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts of consulente. Tijdens dat consult wordt gekeken of er met deze behandelingen aan uw wensen kan worden voldaan. Zijn u en de arts met elkaar in overeenstemming, dan kan er een afspraak voor een behandeling worden gemaakt.

  In principe hoeft u niet te laten- voor of na de behandeling. Voor alle zekerheid raden wij onze klanten altijd aan om de volgende voor- en nazorg maatregelen na te streven:

  • Niet sporten of zwaar lichamelijk werk doen tot 12 u na de behandeling;
  • Geen massages of andere schoonheidsbehandelingen op het behandelde gebied gedurende 48 uur na de behandeling;
  • Vermijd gedurende de eerste 48 uur stoombaden en sauna’s;
  • Ga tot 48 uur na de behandeling niet in de volle zon zitten. Kom je toch in de zon? Gebruik dan factor 50 zonnebrandcrème.
  • Gedurende 24 uur voor de behandeling kan je beter geen alcoholhoudende dranken drinken.

  Nee, afgezien van een blauw plekje of een kleine zwelling die ontstaan door de injecties, zijn er geen risico’s aan de behandeling verbonden. Dat blauwe plekje of die kleine zwelling verdwijnen weer snel na de behandeling. Hyaluronzuur, de werkzame stof van de Profhilo behandeling is namelijk een lichaamseigen stof.

  Dit is hetzelfde als bij een filler. Er is dus een kans op blauwe plekken en zwellingen die na 24-48 uur weer zal verdwijnen. Een enkel blauw plekje kan eventueel langer aanhouden.

  Profhilo® is een nieuwe vorm van fillers zoals we ze voorheen kenden. Het is het eerste BDDE-vrije, gestabiliseerde, injecteerbare product op basis van hyaluronzuur (HA) voor de behandeling van huidverslapping.

   

  Met een van de hoogste concentraties HA op de markt (64 mg / 2 ml) stimuleert en hydrateert het niet alleen de huid, maar worden ook de verouderende en verzakkende weefsels opnieuw gevormd.

   

  Profhilo® levert geweldige resultaten op als een behandeling op zichzelf of in combinatie met andere esthetische behandelingen die momenteel worden aangeboden. Als gestabiliseerd product blijft Profhilo® ongeveer 28 dagen in de huid zitten. Gedurende deze tijd vindt de stimulatie van 4 verschillende soorten collageen en elastine plaats door langzame afgifte van HA. De stimulatie resulteert in een aanzienlijke verbetering van het weefsel.

  Doorgaans zijn twee behandelingen met een tussenpoos van ongeveer 4 weken voldoende voor een goed resultaat. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om na de eerste 3 behandelingen nóg een behandeling te ondergaan, maar dat is een persoonlijke keuze.

  Na een maand kan de eerste herhaalbehandeling plaatsvinden voor het beste resultaat. Volgende behandelingen doet u na 4 tot 6 maanden om de resultaten te behouden, afhankelijk van de huidkwaliteit van de patiënt.

  Het beste resultaat wordt verkregen als u na 1 maand terugkomt voor de 2e sessie. Dit is dan ook direct een controle.

  Na de behandeling gaat de huid zich in een rap tempo herstellen. De resultaten van de Profhilo behandeling laten dan ook niet lang op zich wachten. Nadat u vrijwel direct een beetje verbetering ziet, gaat het herstel nog een paar maanden door. Uw huid zal er steeds beter uit gaan zien.

  Profhilo prijzen

  Per zone

  Van €350 voor €199

  Kuur van 3 behandelingen

  Van €989 voor €548

  Left Menu Icon