Botox voor mannen

Deze maand een blog voor mannen! Het is namelijk een fabeltje dat cosmetische behandelingen exclusief voor vrouwen zijn, of alleen voor celebs. De man is de wedstrijd langzaam aan het inhalen….

 

Ludy en Lisette vertellen over botox bij mannen in de praktijk:

Botox voor mannen“Tijdens mijn spreekuur zie ik de laatste jaren steeds meer mannen die het belangrijk vinden om er goed uit te (blijven) zien en… graag hun jeugdige uitstraling willen behouden” zegt drs. Ludy Holst, cosmetisch arts KNMG. “Ik heb het wel eens over het behouden van je ‘hunk-gehalte’. Welke types ik het meeste zie? Het zijn actieve mannen, die zichzelf goed willen blijven verzorgen. Mannen laten vaak de fronsrimpel behandelen, omdat ze zich storen aan de steeds diepere ‘groeven’ tussen de wenkbrauwen, of vanwege de onterechte opmerkingen die ze krijgen van hun partner of collega’s, ‘wat kijk je boos’.” Dr. Hoekstra: “Botox zorgt voor een ontspanning van de spier, met als doel dat je een meer relaxte blik krijgt. Daarnaast worden de wenkbrauwen een fractie gelift voor een meer ‘open’ blik. De voorhoofdslijnen en de kraaienpootjes zijn ook ideaal om te behandelen, zonder dat je je eigen expressie verliest. Het ziet er frisser, fitter en uitgeruster uit. Of wat dacht je van botox tegen overmatig zweten? Okselfris en vlek-vrij de zomer door.”

Van Lennep Kliniek werkt met het A-merk botox, mét de juiste doseringen, dus je hebt maximaal plezier van het resultaat. Het voordeel van botox is dat het geen ‘downtime’ geeft, niemand hoeft te zien dat je zojuist een behandeling hebt ondergaan. Het ‘openlijk’ vertellen, is namelijk stiekem nog wel een taboe.

 

Geïnteresseerd in Botox voor mannen?

Ben je geïnteresseerd? Kom langs voor een vrijblijvend advies. op het spreekuur drs. Ludy Holst, of dr. Lisette Hoekstra.

 

Voor-en nafoto’s van botox kraaienpootjes, voorhoofd en frons

Wist je dat botox ook geschikt is om overmatig transpireren tegen te gaan (bv. de oksels of de handen).

Left Menu Icon