Microneedling door de Van Lennep kliniek

Ontdek dé zomerbehandeling van dit moment! Microneedling met Vitamine C

Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van microneedling. Wil jij stralen deze zomer? Ontdek dan onze nieuwe behandeling: Microneedling in combinatie met een Vitamine C peeling. Verjong je huid en krijg die stralende teint waar je altijd van gedroomd hebt!

 • Voorkom versnelde huidveroudering en huidbeschadigingen zoals pigmentvlekken
 • Ervaar een zachte en gezonde huid
 • Geniet van een mooie egale huid
 • Geniet van een heerlijke glow

Microneedling biedt vele voordelen voor de huid en wordt ingezet voor de behandeling van:

 • Huidverslapping en huidveroudering
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Grove, vergrote poriën
 • Acne
 • Littekens (acne, operatief, brandwonden)

Prijzen Microneedling, nu extra voordelig

Microneedling in combinatie met Vitamine C is deze zomer extra voordelig geprijsd. Zo is een microneedling behandeling al mogelijk voor €175, inclusief Vitamine C peeling!

 

Behandeling Prijs
Microneedling Gelaat + Vitamine C peel van €210  Voor €175

Deze actie loopt t/m 31 augustus 2023

Boek hier jouw behandeling

Wat is microneedling

Tijdens een microneedling behandeling, maakt de huidtherapeut gebruik van een speciale dermapen (voorheen roller, of stamper), met minuscule naaldjes, waarmee kleine micro-kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd en gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt. De groeifactoren die vrijkomen, zorgen daarnaast voor de aanmaak van collageen en elastine. Microneedling is snel, effectief, nauwkeurig en biedt verschillende vormen van huidverbetering.

Is microneedling iets voor jou?

Een eerste consult is gratis

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Afhankelijk van het conditie van de huid zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband nodig voor een goed resultaat. Door op deze manier te behandelen kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere microneedling behandeling zal een boost zijn voor uw huid.

 

Na gemiddeld 4-6 weken zal de huidconditie verbeteren. Dit proces gaat door tot ongeveer een half jaar na de laatste behandeling. Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe groter het effect.

Het effect is niet direct zichtbaar na de eerste microneedling behandeling. Door het natuurlijke herstelproces en de aanmaak van lichaamseigen collageen is het eerste resultaat pas na drie weken zichtbaar. Het herstel is dan in volle gang en na twee maanden is het optimale resultaat te zien.

Microneedling is gevoelig, maar voor de meeste mensen prima te verdragen. Op verzoek kan een verdovende crème worden voorgeschreven en aangebracht.

Tijdens het behandelen kunnen er kleine puntjes met bloed zichtbaar zijn. Deze zullen na enkele minuten weer verdwijnen omdat de huid zich direct weer heeft gesloten. De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er kleine korstjes ontstaan. Die zijn echter zeer snel weer verdwenen. De huid zal na enkele dagen al frisser en strakker voelen.

De kosten voor microneedling zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied (gelaat, hals, decolleté) en de indicatie. Raadpleeg onze tarieven pagina voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon