Laser

Met een laserbehandeling is het mogelijk om pigmentvlekken te behandelen, vaatjes en roodheid te verminderen en om de gehele huidconditie te verbeteren. Fijne lijntjes en littekens verminderen en het volume en de elasticiteit van de huid verbetert.

Wat houdt een laserbehandeling in?

 

De huidverbeterende laser stimuleert zowel de vernieuwing van de opperhuid als de aanmaak van collageen in de lederhuid. Dit maakt een laserbehandeling zeer geschikt voor het gelaat, hals en decolleté. De laser heeft verschillende instellingen en handstukken. Hiermee kunnen we veel verschillende huidproblemen en cosmetische wensen zeer gericht aanpakken.

Voor wie is een laserbehandeling geschikt?

In principe kan iedereen gebruik maken van een laserbehandeling of -kuur. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de conditie van de huid. Uiteraard speelt de levensstijl daarbij een grote rol; roken, slechte eetgewoonten en overmatige blootstelling aan de zon of zonnebank verslechteren de conditie van de huid. Hoe gezonder jouw levensstijl, des te langer je plezier van de laserbehandeling zult hebben. Laserbehandelingen worden vooral ingezet bij de volgende huidproblemen en/of cosmetische wensen:

Pigmentvlekken zijn verkleuringen op de huid. Deze verkleuringen, zoals ouderdomsvlekken, sproetjes, moedervlekken en zwangerschapsmasker (melasma) kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar met name op de lichaamsdelen welke veelvuldig zijn blootgesteld aan de zon. Pigmentvlekjes kunnen zeer succesvol behandeld worden met onze speciale IPL-huidlaserEr zijn gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig, met een tussenpoos van minimaal vier weken. 

Couperose is een toename van zichtbare, kleine bloedvaatjes in het gezicht. Het is volkomen onschuldig, maar kan wel als cosmetisch storend worden ervaren. Soms gaat dit gepaard met een onaangenaam brandend gevoel door een verstoring van de uitwisseling van voedingstoffen en afvalstoffen. Met de laser kunnen deze vaatjes zeer succesvol behandeld worden, zonder omliggende weefsels en huid te beschadigen. Na twee behandelingen zal er al een forse verbetering zijn, en meestal zijn er totaal drie behandelingen nodig.  

Rosacea is een combinatie van vaatafwijkingen met acne en wordt veroorzaakt door bacteriën, zonneschade en verkeerde leefgewoontes. Rosacea kenmerkt zich door roodheid van neus en/of wangen met kleine ontstekingen. Met de laser kunnen de vaatjes zeer succesvol behandeld worden, zonder omliggende weefsels en huid te beschadigen. Na twee behandelingen zal er al een forse verbetering zijn en meestal zijn er totaal drie behandelingen nodig. 

Acne littekens ontstaan na beschadiging of ontsteking van de huid. De wondgenezing wordt verstoord en er ontstaan kleine putjes in de huid: acnelittekens. Door het laseren met een fractionele laser wordt de aanmaak van nieuw en sterker bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor zal het littekenweefsel dat door acne ontstaan is verminderen en plaatsmaken voor een gezondere huidstructuur. Voor het laseren van littekens met de fractionele laser wordt uitgegaan van minimaal vier tot zes behandelingen. 

Dunne, verouderde lippen, afhangende mondhoeken of liplijntjes hebben veel baat bij laserbehandelingen die het collageen stimuleren zodat de lippen er natuurlijk voller uitzien. Bovendien kunnen laserbehandelingen helpen bij het definiëren van de lipcontour en het verminderen van fijne lijntjes rond de mond. Het effect van een lip plumper, maar dan met een langduriger effect. Wij bieden deze behandeling aan in kuurvorm, waarbij je in totaal vier behandelingen ondergaat, om de twee tot drie weken. Op die manier krijg je de meest optimale resultaten.

De pijnloze en veilige Clearlift-Laserbehandeling (ook bekend als koude/cool -laserbehandeling) zorgt voor de productie van nieuw collageen, wat resulteert in een strakke, jongere huid. Deze speciale laserstraal zorgt voor een facelift zonder de huid te beschadigen. Rimpels vervagen en imperfecties verdwijnen. Een kuur van drie tot zes behandelingen, met een behandeling om de week, biedt optimale resultaten.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Wat kun je verwachten?

  Bij Van Lennep Kliniek hechten wij veel waarde aan een intake gesprek, zodat we de wensen en mogelijkheden goed kunnen bespreken. Welke laserbehandeling geschikt is voor jou is afhankelijk van je type huid en wat je wenst te bereiken. Onze specialisten zorgen voor een op maat gemaakt behandelplan, passend bij jouw huidconditie.

  Van Lennep Kliniek biedt behandelingen met de volgende lasers:

  De IPL geeft een lichtimpuls op de huid, welke uit een bepaalde golflengte bestaat. De energie van dit licht wordt door de gepigmenteerde huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. Op die manier worden vlekjes en onregelmatigheden op de huid vernietigd. De korte lichtflits van de laser is te vergelijken met een elastiek dat tegen de huid wordt geschoten. Dit gevoel duurt zo kort dat de behandeling meestal goed wordt verdragen en de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. 

  Door het laseren met een fractionele laser wordt de aanmaak van nieuw en sterker bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor zal het littekenweefsel dat door bijvoorbeeld acne ontstaan is verminderen en plaatsmaken voor een gezondere huidstructuur. 

  De Clearlift staat bekend als een uiterst effectieve laser voor het verbeteren van fijne lijntjes en de huidtextuur dankzij de stimulatie van nieuw collageen. De Clearlift heeft een diepe penetratie en beschadigt de opperhuid niet. Daarnaast is het grote voordeel dat het een zachte en pijnloze behandeling is.  

  Droom jij ook van die perfecte gave huid? Ben je het zat om daarvoor een pijnlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist of dermatoloog te moeten ondergaan, of heb je alles al geprobeerd zonder resultaat? Pak acne bij de bron aan en ruim acnelittekens voorgoeop met onze ClearSkin acnebehandeling met laser. De revolutionaire ClearSkin Laser is onderdeel van het krachtige Harmony XL Pro laserplatform om hardnekkige acne en ernstige acnelittekens te behandelen zonder downtime. Dit lasersysteem is speciaal ontworpen om alle drie de katalysatoren van acne te bestrijden, te weten overtollig talg, dode huidcellen en bacteriën.

  Laser specialist

  Van Lennep Kliniek biedt verschillende laserbehandelingen in Den Haag en Oegstgeest aan. De behandelingen worden uitgevoerd door de laser- en IPL-specialisten van de kliniek. Veiligheid, bekwaamheid en kwaliteit worden door onze huidtherapeuten gegarandeerd. Er wordt ruim de tijd genomen voor iedere behandeling. Er is oog voor detail, maar ook het totaalbeeld wordt nauwlettend in de gaten gehouden, waarbij een optimaal eindresultaat altijd wordt nagestreefd.

  Vragen over laserbehandelingen

  Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal 5 tot 10 behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, één keer per week behandelen.

  De behandeling met een laser is gevoelig, maar de meeste mensen verdragen de laserbehandeling goed zonder verdoving. De behandeling voelt aan als warme ‘prikjes’ op de huid. Na het behandelen van de huid met een laser kun je gedurende enkele dagen last kunt hebben van wat zwelling, roodheid of donkerdere verkleuring van de huid. Dit trekt echter snel weer weg.

  Het resultaat blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uiteraard speelt je levensstijl daarbij een grote rol. Roken, slechte eetgewoonten en overmatige blootstelling aan de zon of zonnebank verslechteren de conditie van de huid. Hoe gezonder jouw levensstijl, des te langer je plezier van de laserbehandeling hebt.

  Lasertherapie is niet schadelijk voor je huid, mits de behandeling vakkundig wordt uitgevoerd. Als er een goed beeld is van je huid en je gezondheid en de laser vakkundig hierop wordt ingesteld dan is het een zeer veilige behandeling.

  Volg ons

   

  Left Menu Icon