Gezichtsbehandeling

Je gezicht is je visitekaartje en je wilt er graag op je best uitzien. Helaas krijgt je huid veel te verduren. Niet alleen vervuiling of zon kunnen je huid beschadigen, ook verkeerde producten en ouderdom laten tekens achter in het gezicht. Goede verzorging is daarom belangrijk en een professionele facial zal een groot effect hebben. Een gezichtsbehandeling bij Van Lennep Kliniek is een weldaad voor je huid. Onze cosmetische kliniek in Den Haag of Oegstgeest behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging.

Welke facial past bij jou?

 

Dat is afhankelijk van je wensen, je huidtype en eventuele ‘problemen’. Heb je een onzuivere huid of een slappe huid? Stoor je je aan je rimpels, littekens of is je huid dof? Voordat we een goede gezichtsbehandeling kunnen uitvoeren, zullen we je huid nader moeten bekijken. Kom daarom eens langs voor een gratis intake, voorzien van huidanalyse en goed advies! Een huidanalyse geeft de juiste informatie zodat de huidtherapeute of cosmetisch arts het perfecte behandelplan op maat kan maken. Een plan kan bestaan uit een facial of een combinatie van behandelingen.

Van Hydrafacial behandeling tot aan Microneedling. Van huidpeeling tot aan collageenstimulatie. Onze ervaren medewerkers vertellen je er graag iets meer over. En ben je op zoek naar professionele skin care producten om je huid ook thuis optimaal te onderhouden? Probeer dan eens de Environ of ZO Skin Health producten.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon