Huidverstrakking Van Lennep Kliniek

Huidverstrakking en -versteviging

Met de jaren verandert de huid. Ze vertoont fijne lijntjes en rimpels, haar elasticiteit vermindert en haar textuur wordt grover. Een slappe huid kan een ongewenst droef gezicht met zich meebrengen. Een effectieve oplossing is huidverstrakking met de allernieuwste IPL- en lasertechnieken.

Hierbij past de laser specialist een combinatiemethode toe: kleine ondiepe rimpels behandelt ze met IPL of skin tightening (huidversteviging) infrarood. Grote en diepe rimpels behandelt de specialist met de Accent laser. Een combinatie van beide technieken behaald een prachtig resultaat.

Accent XL behandeling Alma Laser

De Accent XL behandeling van het gezicht is op dit moment de meest uitgevoerde behandeling in Den Haag. De veilige Alma laser heeft een positief effect op de huid in meerdere opzichten:

  • Verbetering van de huidstructuur: de huid voelt na de behandeling gladder aan, de fijne lijntjes verdwijnen, grove poriën krimpen als het ware, en kleine oneffenheden als littekentjes (acne) worden minder diep of verdwijnen zelfs.
  • Huidverstrakking: in de loop van een aantal weken tot maanden wordt de huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor wordt de kaaklijn strakker, worden zowel de neuslip groeve en de zogenaamde marionetgroeve (mondhoeken) minder diep.huidverstrakking

Huidverstrakking gezicht, de hals en het decolleté

De Accent XL heeft een separate module voor het gezicht, de hals en het decolleté. Zo wordt het mogelijk rimpels te corrigeren, en de contouren van de kaaklijn terug te krijgen (hamsterwangetjes) door het ‘krimpeffect’. Het vet op de onderkin kan verbrand worden terwijl de huid meekrimpt.

Bij de behandeling van de hals treedt er een verstrakking op van de huid, het losse aspect verdwijnt, en horizontale lijnen worden minder diep en de fijne lijnen verdwijnen. Het meest opvallend bij de laserbehandeling van de hals is het straktrekkende en bovenal natuurlijk effect.

De Accent is een revolutionaire methode om met behulp van selectieve opwarming van de diepere huidlagen een huidversteviging (tissue tightening) en huidverstrakking (lifting) effect te verkrijgen. De poriën worden tevens verkleind.

FAQ huidverstrakking laser

Uiterst veilig. De gebruikte apparatuur is zeer lang getest en heeft een FDA* -keurmerk. De methode is ook zeer efficiënt. Dat blijkt tevens uit de grote tevredenheid van onze klanten.
*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Meestal volstaan vier tot zes behandelingen. Na de eerste sessie ziet u al een forse verbetering. Tussen twee behandelingen moet minimaal 1 week zitten. Langer mag ook.

U hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen te nemen voorafgaand aan de behandeling. Mocht u kort voor de behandeling nog blootgesteld worden aan de zon, zorg dan zoals altijd dat u een SPF gebruikt.

De huidverstrakkende behandeling met de laser is pijnloos. De huid voelt warm aan tijdens de behandeling (wordt opgewarmd) en duurt ongeveer 30 minuten.

Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden direct hervatten en is er geen downtime.

De behandeling voor huidversteviging heeft een langdurig resultaat. In de loop van de tijd kunnen er echter nieuwe verouderingsverschijnselen opduiken. Zo zijn er uitwendige factoren die uw huid opnieuw kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan. Dat geldt ook voor de normale veroudering. Wilt u de kans op hernieuwde veroudering verminderen? Zorgt u er dan voor, dat u thuis goede huidverzorgingsproducten gebruikt. Uw behandelend huidtherapeut, of schoonheidsspecialist kunnen u hierin adviseren.

Voor een prijsindicatie van de behandelingen verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon