Nieuwsberichten januari 2017

Huidverbeterende peeling, het werkt echt!

Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in huidverbetering door o.a. peelings toe te passen. De meest uitgevoerde peelings zijn de Facial Stimulator Peel en de LACM peels in 4 sterkten. Deze peelings hebben geen downtime.

De 3-Step Stimulation Peel en de Control Depth Blue Peel hebben deze downtime wel. Het is noodzakelijk dat je eerst een protocol met producten voor thuis hebt gedaan waarbij de ‘heroes’ van Dr. Zein Obagi, Retamax en Brightenex gedurende 6 weken dagelijks zijn gebruikt.

Oh ja, en er is ook een NO-peel en een Herbal Enzyme Peel, only for beginners:).

 

Huidproblemen in de winter?

Maak een afspraak voor een gratis consult. Aan de hand van een 3D foto van de huid brengen we het probleem in kaart en zetten we de gerichte behandeling in gang. Vraag je je af of een laserbehandeling iets voor jou is? Dat bespreken we dan meteen.

 

NuFace: your new BFF !

De nieuwste ontdekking van Dr. Zein Obagi uit de VS nu exclusief verkrijgbaar bij Van Lennep Kliniek. Microstroom en lichttherapie komen samen in dit meest krachtige gezichtsapparaat voor thuis.

Een thuisbehandeling voor ogen en lippen, strakkere kaaklijn, wenkbrauwlift, vermindering van de neuslippenlijn. Een gladde en jonger uitziende huid met minder rimpels.

NuFace geeft je gezicht vorm in slechts 5 minuten per dag! Zien is geloven, dus boek nu een demonstratie bij een van onze huidtherapeuten. Koop een extra voordelige giftset of vraag ‘m alvast voor Valentijnsdag.