Sunekos Body

Naast het succes van Sunekos voor het gezicht, de ogen en hals, is er nu ook Sunekos Body, dé unieke body injectable tegen een verslapte huid en striemen.

Waarvoor is Sunekos Body geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor het verbeteren van de huid van het lichaam, namelijk:

 • Armen
 • Buik
 • Benen
 • Knieën
 • Dijen
 • Handen

Wat is Sunekos Body?

Sunekos Body is samengesteld uit 10 ml van een speciale mix van hyaluronzuur en aminozuren, die specifiek voor het lichaam zijn ontworpen.

De speciale samenstelling zorgt voor de vermindering van striae en huidverslapping van gebieden als armen, knieën, binnenzijde bovenbenen, dijen en buik. Ook de handen kunnen ermee behandeld worden.

Het resultaat

Het resultaat is niet direct zichtbaar, maar vanaf de eerste behandeling merkt u wel al enige verbetering doordat de huid voller aanvoelt door de geïnjecteerde vloeistof. De verdere verbetering zal tussen de 30 en 60 dagen verder zichtbaar worden en nog tot 3 maanden verder doorzetten. Het is dus geen tijdelijk effect of enkel een filler voor volume, maar een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur met een lang effect. De stoffen zijn natuurlijk en huid waardoor ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de lichaamseigen aanmaak van proteïne structuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor regeneratie van de structuur en veerkracht van de huid.

De behandeling

De behandeling van een zone wordt in kuurverband geadviseerd, waarbij het gebied elke 7 dagen wordt behandeld. Afhankelijk van de mate van slapte van het te behandelen gebied, voert de arts de behandeling in totaal drie of vier keer uit. Na 6 maanden volstaat een losse onderhoudsbehandeling, of kan een nieuwe kuur gestart worden.

Voor wie is Sunekos Body geschikt?

Sunekos is geschikt voor iedereen die de huidkwaliteit op het gebied van
verslapping en striae wil verbeteren. Ook de structuur en elasticiteit van de huid wordt weer soepel.

Voor en nafoto’s

FAQ Sunekos

Een Sunekos behandeling bestaat uit een traject van 3 of 4 behandelsessies. Voor de ogen adviseren wij 3 behandelingen en voor de overige zones adviseren wij 4 behandelingen, aangevuld met een booster tijdens de eerste sessie. Een losse Sunekos behandeling is ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld een onderhoudsbehandeling zijn na een half jaar, of een jaar. Voor de meest actuele prijzen, onze aantrekkelijk geprijsde Sunekos pakketten en de losse behandelprijs verwijzen wij u naar onze prijslijst van huidverbetering met hyaluronzuur.

Zones voor Sunekos zijn voorhoofd, ogen, wangen, hals, decolleté, handen, armen en knieën.

Nee, afgezien van een blauw plekje of een kleine zwelling die ontstaan door de injecties, zijn er geen risico’s aan de behandeling verbonden. Dat blauwe plekje of die kleine zwelling verdwijnen weer snel na de behandeling. Hyaluronzuur, de werkzame stof van de Sunekos behandeling is namelijk een lichaamseigen stof.

Sunekos is een geheel unieke injectable soort die zich onderscheidt door 6 aminozuren te combineren met het veelgebruikte hyaluronzuur. Als geen ander ingrediënt in de markt, zijn aminozuren namelijk in staat om onze cellen, die onder andere collageen en elastine produceren, te activeren op een milde, maar efficiënte manier. Het onderzoek heeft meer dan 20 jaar geduurd, maar met trots is Sunekos nu als enige gepatenteerde huidverbeterende formule middels injecties toe te passen in de markt.

Een behandeling bestaat uit 3 of 4 sessies, afhankelijk van de behandelzone. In deze 4 sessies krijgt de huid geleidelijk aan haar voeding. Op deze manier heeft de huid voldoende tijd om de bouwstoffen te gebruiken en zal het resultaat nog steeds na 6 maanden doorwerken.

Als u verder wilt bouwen op het vorige resultaat raden we aan om de cyclus opnieuw uit te voeren na 6 maanden. Een enkele onderhoudsbehandeling kan iedere 9-12 maanden worden uitgevoerd. Bespreek dit met de behandelend arts.

De Sunekos resultaten zijn meteen zichtbaar. De resultaten op het gebied van volume en vermindering van rimpels en pigmentatie zullen vooral in de maanden na de behandeling zichtbaar verbeteren. Het optimale resultaat is zichtbaar tussen de 2 en 6 maanden na het starten van de behandeling.

 

Sunekos helpt op een discrete en veilige manier mee, aan een instant én langere termijn verjonging van uw huid.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: