Cryo lipolyse

Vetcellen die niet willen verdwijnen met sporten en gezond eten zijn nu effectief te verwijderen met cryolipolyse in Den Haag. Cryolipolyse ofwel cryo is een proces waarbij we de complete vetcellen bevriezen. De cellen worden vervolgens door het lichaam zelf afgevoerd en u bent definitief af van hardnekkige probleemzones. Cryo is pijnloos en effectief bij:

  • Een onderkin
  • Stevige kuiten
  • Vetrollen en love handels
  • Buik- billen- benen
  • Slappe huid, rimpels, anti aging
  • Cellulite of sinaasappelhuid

Cryo 21, professioneel gebruik

Van Lennep Kliniek maakt gebruik van Cryo 21. Het cryolipolyse apparaat is ontwikkeld en gefabriceerd in de Europese Unie. De veiligheid is gewaarborgd en het resultaat is uitmuntend. Door de manuele bediening kan de specialiste de puntjes op de i zetten als het gaat om contouren aanbrengen. De behandelingen zijn nagenoeg pijnloos. Wel kan het behandelde gebied ietwat beurs voelen. Bij vele andere apparaten wordt alleen het vet aan de binnenzijde van de cel verwijderd. Hierdoor kan de cel zich later weer vullen. bij Cryo 21 wordt de complete cel geëlimineerd voor definitief resultaat.

Hoe werkt het bevriezen van vet?

Het superieure effect van de Cryo21 wordt bereikt door de vetcellen ineens heel snel af te koelen. Zonder dat u een heel koud gevoel krijgt, daalt de temperatuur van de vetcellen die bestreden worden, van ongeveer 34 graden Celsius naar slechts 8 graden Celsius.

Daar kunnen de vetcellen niet tegen en geleidelijk maar zeker, worden ze zo geëlimineerd. De vetcellen overleven de behandeling uiteindelijk niet, sterven af en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.

De kop van het Cryo21 apparaat heeft een temperatuur van -8 graden Celsius en kan in alle richtingen bewogen worden. Zo wordt voorkomen dat er rode- of blauwe plekken ontstaan. Deze behandeling duurt steeds maximaal 30 minuten en is volledig pijnloos, maar altijd effectief!

FAQ Cryo Den Haag

Nee, cryotherapie is ongeschikt voor mensen die:

  • overgewicht, obesitas hebben
  • hartkwalen ervaren
  • epilepsie en andere ernstige ziektes hebben
  • Zwanger zijn

Ja, het resultaat van de behandelingen is blijvend. Doordat de vetcellen echt geëlimineerd worden en het lichaam verlaten, kunt u met zekerheid stellen dat het behaalde resultaat ook een blijvend resultaat is. Andere behandelingen om vetcellen te bestrijden, elimineren alleen het vet uit de cel en niet de cel zelf. Als het ware worden de vetcellen dus ‘geleegd’. Op termijn kunnen deze zichzelf dus weer vullen, waardoor het probleem weer terugkeert. Met de Cryo21 behandeling is daar geen kans op.
U zult daadwerkelijk centimeters verliezen.

Volledig veilig. De kop van het apparaat is -8 graden Celsius en veroorzaakt een soort ‘thermische schok’ voor de vetcellen, doordat deze heel snel afkoelen. De temperatuur van de overige cellen komt niet onder de 5 graden Celsius.

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: de tijd dat het vet er al zit en uw leeftijd en conditie. Wat we wel weten is dat u per behandeling kunt rekenen op een vermindering van zo’n 1 tot 2,5 cm. In de eerste twee weken na de behandeling worden alle vernietigde vetcellen door het lichaam afgevoerd. Tijdens deze periode verliest u ook nog ongeveer 1 cm.
vet bevriezen

Cryolipolyse prijzen

Per behandeling ( 1 zone, A-4 grootte)

€ 150

Pakketaanbieding, 6 behandelingen

€ 750

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: