LA Clinics

LA Clinics

Leading Aesthetics Clinics is medisch en cosmetisch specialist in beautification en positive aging, waar Van Lennep Kliniek bij is aangesloten.

 

LA Clinics is medisch en cosmetisch specialist in beautification en positive aging. Het effectieve behandelspectrum bestaat uit onder andere huidverbetering, injectables en plastische chirurgie. In alle behandelingen die LA Clinics doet, gaan zij voor het beste, meest betrouwbare resultaat. Professionaliteit en
veiligheid zijn daarbij essentieel.

 

LA Clinics werkt uitsluitend met deskundige en gecertificeerde huidtherapeuten, artsen en consulenten. Zij werken volgens onderscheidende behandelconcepten waarbij jij de autoriteit behoudt over je behandeling. Alles wordt voor jou op maat gemaakt en is persoonlijk afgestemd op jouw wensen voor de lange termijn. Van het eerste adviesgesprek aan het begin, tot de aftercare aan het einde.

 

Waar LA Clinics voor staat

 

Klasse

Iedereen bekijkt schoonheid vanuit een ander perspectief. Een ideaal over wat mensen mooi maakt. De mogelijkheid om de mooiste versie van jezelf te zijn, is altijd binnen handbereik. Kwaliteit is het uitgangspunt én het doel bij elke behandeling.

 

Vertrouwen

Wij geven jou op een natuurlijke manier een mooier uiterlijk. Anderen zien daardoor niet dat jij behandeld bent; enkel je vernieuwde uitstraling valt op. Zo krijg jij een enorme boost zelfvertrouwen en blijf je dicht bij jezelf.

 

Synergie

Onze ambitie? Wij willen de kijk op beauty naar het hoogste niveau tillen en de nieuwe standaard zetten. De synergie tussen onze klinieken, zorgt ervoor dat elk van onze specialisten één gezamenlijk doel voor ogen heeft: jou laten stralen.

 

 

Webshop

Op de LA Clinics webshop kun je eenvoudig producten bestellen die wij bij Van Lennep Kliniek ook aanbieden. Premium merk Environ is in de webshop verkrijgbaar. 

 

Ga Naar LA Clinics Webshop