Dr. Ludy Holst, cosmetisch arts Den Haag

Ludy volgde haar arts-opleiding aan de Rijks Universiteit Leiden, waar zij in 1996 haar arts examen behaalde. Tijdens haar studie verrichtte ze al diverse medisch-cosmetische behandelingen en volbracht zij haar afstudeerscriptie bij de afdeling dermatologie van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Ludy heeft een gespecialiseerde opleiding afgerond in een kliniek waar alleen met injectables wordt gewerkt en is intensief getraind door de clinical trainers van Allergan, de firma van Botox en Juvederm Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in collageen stimulerende injectables met Sculptra en Liquid Facelifts.

Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in laserbehandelingen, skin rejuvenation, chemische peelings en lipolyse. Ze heeft werkervaring opgedaan bij diverse vooraanstaande klinieken, zoals Bergman Kliniek en de Elzen Kliniek.

Ludy werkt nauw samen met dermatologen, neurologen en plastisch chirurgen uit diverse ziekenhuizen uit de omgeving.

Kennis en vaardigheden worden op peil gehouden door het bezoeken van congressen en workshops in binnen- en buitenland. Daarnaast volgt Ludy de volledige opleiding die door plastisch chirurgen, dermatologen en KNO artsen, evenals door minister Schippers, wordt ondersteund om de artsen- specialisatie cosmetisch arts tot een erkend beroep te maken.

Ludy holst, cosmetisch arts
Sinds 2006 is ze haar eigen kliniek aan huis begonnen, Strak Injectables. In de zomer van 2011 is daar een samenwerking met huidtherapeuten bijgekomen en eind 2012 is de kliniek geheel vernieuwd en een naamswijziging ondergaan: Van Lennep Kliniek.

Ludy Holst is gevisiteerd lid van de NVCG, bekijk het CV van Ludy Holst voor aanvullende informatie.

Slider-NVCG