Ruby Dewaide - Huidtherapeut in opleiding

Ruby DewaideDream, plan, do.

 

Al van jongs af aan heb ik een passie voor de huid. Ik ben daarom de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en make-up artist gaan volgen. Ondertussen ben ik bijna 5 jaar schoonheidsspecialiste en visagiste en is mijn passie voor de huid alleen maar gegroeid. Ik ben mij binnen de cosmetische industrie continu blijven ontwikkelen. Het was voor mij dan ook een logische stap om de opleiding tot huidtherapeut te volgen op de Haagse Hoge School. Momenteel ben ik bijna afgestudeerd huidtherapeut.

De afgelopen jaren heb ik tijdens verschillende stages en werk bij verschillende schoonheids- en huid verbeterende klinieken voor verschillende cosmetica merken de nodige ervaring op gedaan. Deze kennis en passie deel ik graag met u binnen de van Lennep kliniek waar ik mij helemaal thuis voel binnen dit hardwerkende hechte team van specialisten.

U kunt mij bij van Lennep kliniek zowel vinden in de behandelkamer als achter de balie bij de front-office waar ik u met veel plezier help en adviseer om uw huid in optimale conditie te brengen.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie: