Pieter Verduijn - plastisch chirurg

De afgelopen 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in de esthetische chirurgie. Het verouderende gelaat heeft daarbinnen mijn speciale aandacht. Niet vreemd dus dat er nu een samenwerking is tussen Van Lennep Kliniek en Studio Blepharo, om correcties van het bovenooglid aan te bieden.

 

Bovenoogleden kunnen bepalend zijn voor je uitstraling. Een correctie kan een frissere open blik geven naast dat het je van het ‘zware’ gevoel af helpt.

 

 

Na een goed uitgevoerde bovenooglid correctie zie je er niet anders uit, je blijft jezelf maar met een jongere uitstraling.

 

De ingreep wordt poliklinisch onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Tijdens de ingreep wordt huidoverschot en als nodig overtollige spier en vet verwijderd. Vaak merken cliënten op dat een bezoek aan de tandarts erger is.

 

Naast mijn interesse in de esthetische chirurgie, staat mijn interesse voor de reconstructieve chirurgie. Hierbij gaat het om herstel van vorm en functie van de anatomie. Deze vorm van plastische chirurgie voer ik uit in het LUMC in Leiden.

 

Pieter Verduijn is aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) onder BIG-nummer 59052388901.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag!

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon