Magali van der Made - Netten - Cosmetisch arts

Magali van der Made NettenIf you do it, do it right!

 

Persoonlijke benadering, deskundig advies en een mooi en natuurlijk resultaat staan voor mij als cosmetisch arts zeer hoog in het vaandel.

 

Na afgestudeerd te zijn als basisarts in het VUmc, in 2011, heb ik jarenlang gewerkt als arts bij de gynaecologie & verloskunde.  Hierna heb ik zeer bewust gekozen voor het vak cosmetische geneeskunde.

 

Ik wil mensen blij en gelukkig maken, in een rustige en mooie klinische setting. Mijns inziens kan positief verouderen op zeer veel verschillende manieren en ik lever daar graag een bijdrage aan. Dit doe ik door samen met mijn cliënten een gedegen persoonlijk behandelplan op te stellen.

 

Tijdens de officiële opleiding tot cosmetisch arts KNMG ben ik zowel theoretisch als praktisch breed opgeleid in onder andere het AMC, bij verscheidene vooraanstaande cosmetische klinieken en tijdens stages bij de cosmetische chirurgie en cosmetische dermatologie. Mijn persoonlijk opleider Ludy Holst heeft mij haar visie, kennis en kunde zeer goed bijgebracht en met veel plezier ben ik door haar in de van Lennep kliniek opgeleid.

 

Luisteren naar iemands wens, het geven van een professioneel advies en bijdragen aan de betere versie van jezelf, dat is wat ik wil!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraakGeboortedatum:

Telefoonnummer:
Voorkeurslocatie: