Lisette Hoekstra - Plastisch chirurg / Cosmetisch arts

Precisiewerk met oog voor detail

 

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik mijn artsexamen heb behaald in 2008. Hierna heb ik een promotieonderzoek gedaan in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en multipele wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Hiervoor heb ik in binnen- en buitenland regelmatig voordrachten gehouden. Na mijn promotie heb ik de opleiding gevolgd tot plastisch-, reconstructief- en handchirurg in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Tevens heb ik werkervaring opgedaan in het Dr. Soetomo Hospital Surabaya, Java, Indonesië en Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Oranjestad, Aruba. Ik ben gespecialiseerd in cosmetische niet-chirurgische behandelingen, zoals huidverbetering, botox- en filler-behandelingen.

 

Mijn passie is om precisiewerk af te leveren met oog voor detail, een reëel verwachtingspatroon en een mooi resultaat. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat ik mijn werk met veel plezier kan uitoefenen en dat ervaar ik als zodanig in de Van Lennep Kliniek.

 

Dr. L.T. Hoekstra is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

 

BIG nummer 19910615801

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie: