Isla Feen - Huidtherapeut

Tijdens mijn puberteit ben ik zelf bij een huidtherapeut onder behandeling geweest voor acne. Hierdoor is mijn interesse in het beroep huidtherapie gaan groeien en weet ik als geen ander hoe fijn het is om professioneel behandeld te worden.

 

Inmiddels is dit alweer een aantal jaar geleden en ben ik in 2018 afgestudeerd aan De Haagse Hogeschool als huidtherapeut. Mijn werk is uitgegroeid tot mijn passie en ik voer het liefst cosmetische behandelingen uit waarbij je verschillende technieken kan combineren voor een zo goed mogelijk resultaat. Ook het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan en het adviseren van producten is voor mij iedere keer weer een leuke uitdaging.

 

Het vak huidtherapie blijft zich vernieuwen en er zullen zich de komende jaren waarschijnlijk ook nog ontzettend veel nieuwe behandeltechnieken ontwikkelen. Dit vind ik het mooiste aan het vak en ik zal mij altijd openstellen voor nieuwe behandelingen. Ik ben trots om deel uit te maken van het team van Van Lennep Kliniek en kan niet wachten om met uw huid aan de slag te gaan!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon