Gabriel Siquier - Cosmetisch arts

Van Lennep Kliniek Gabriel SiquierGabriel Siquier

Dr. Gabriel Siquier is een zeer ervaren esthetische arts, gespecialiseerd in verschillende huidbehandelingen. Hij is de oprichter van Dameto Clinics International, gevestigd in Nederland en in Spanje.

Dr. Gabriel Siquier is internationaal specialist op het gebied van Botox, fillers en Profhilo. Gabriel is op 28 november ( 14.00 uur t/m 21.00 uur) en 19 december ( 14.00 uur t/m 21.00 uur)  aanwezig in onze kliniek aan het Willem Witsenplein.

Verder is Dr. Siquier :

  • lid en instructeur van de International Threads Academy (ITA),
  • een gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (NVCG)
  • President van PeruEsthetic International, in Zuid-Amerika.

Dr. Siquier verwierf wereldwijde erkenning voor uitzonderlijke niet-chirurgische vaardigheden in combinatie met een artistiek oog voor schoonheid. Het meest bekend zijn zijn hands-on injectietrainingen, schil- en injectietechnieken, mesotherapie en het aanpakken van de problemen van huidveroudering, dubbele kin, rosacea en alopecia.

Zijn kennis is wijdverspreid op het gebied van esthetische geneeskunde en onlangs ontving hij de internationale prijs “Manos de Oro” (Gouden Handen) 2017 voor zijn wetenschappelijke en academische bijdrage aan de groei en het onderzoek naar verantwoorde esthetische geneeskunde.

 

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: