Kliniek Duin & Dael vestigt zich in karakteristiek Wassenaars pand

Op de hoek van de Herenweg pal tegenover de molen midden in het centrum van Wassenaar staat het prachtige gerestaureerde pand waar lang geleden het Groene Kruis zorg en verpleging bood aan de inwoners van Wassenaar. Een centrum voor wijk- en ziekenverpleging, kraamzorg en vaccinatie herkenbaar aan het groene kruis boven de ingang van het gebouw. Tijdens de recente restauratie van het pand is ook dat kruis weer in ere hersteld. Na jaren krijgt het gebouw weer een functie in de zorg.

Duin & Dael, een multidisciplinaire kliniek voor tandheelkunde, mondzorg, orthodontie en cosmetische geneeskunde, opent half mei de deuren. Dorpsgenoten Martijn Voorthuis en Valerie Vanmaele, oprichters en eigenaren van de kliniek, koesterden de droom in hun eigen dorp de meest vooraanstaande kliniek te bouwen. Die droom wordt werkelijkheid met de opening van Duin & Dael. Een kliniek waar verschillende medische disciplines samenkomen.

Esthetisch tandarts en tevens chef de clinique Valerie ziet veel voordelen in de multidisciplinaire samenwerking binnen Duin & Dael. “Clienten kunnen voor verschillende behandelingen bij ons terecht. Natuurlijk verzorgen wij de conserverende behandelingen, controles en mondhygiëne behandelingen,
maar ook de gespecialiseerde esthetische tandheelkunde en orthodontie behoren tot ons werkgebied. Wij beschikken over digitale apparatuur, werken met vernieuwende technieken en hebben een team van gespecialiseerde tandartsen. Korte lijnen en alles onder één dak. Zo werken wij samen op een efficiënte wijze aan het behandelplan van onze cliënten.” De tandartsen zijn aangesloten bij KRT, KNMT en Valerie bij de DAED.

Martijn heeft onder meer bij Unilever en FrieslandCampina zijn sporen in marketing verdiend. Hij heeft een heldere positionering voor ogen. “Wij willen voorzien in de behoefte van de Wassenaarders en zien een duidelijke lokale functie voor onze kliniek.

Dankzij verschillende medische specialisaties, de beste medici en de meest moderne apparatuur onder één dak onderscheiden wij ons van de overige praktijken in de omgeving. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld intern doorverwijzen zonder opnieuw elders heen te moeten en voorkomen wij wachtlijsten. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de samenwerking met onze kaakchirurgen. Zij zullen op onze locatie kaakchirurgische handelingen (zoals implantologie, moeilijke extracties en apexresecties) verrichten. Daarnaast zijn wij drie maal in de week in de avond geopend en kunnen kinderen en volwassenen ook zaterdag voor orthodontie terecht. De tarieven voor onze zorg zijn bepaald door de NZA en dus gelijk aan andere praktijken. Dit alles maakt onze kliniek uniek.”.

Naast (esthetische) tandheelkunde en orthodontie verzorgt de kliniek ook cosmetische behandelingen. Zoals injectables (bijvoorbeeld botox en fillers) en medische behandelingen zoals ooglidcorrecties. Hiervoor is een intensieve samenwerking aangegaan met Van Lennep Kliniek, de meest toonaangevende kliniek in de regio met vestigingen in Den Haag en Oegstgeest.

Van Lennep Kliniek is de specialist in professionele huidverbetering en injectables. Eigenaresse en vooraanstaand cosmetisch arts Ludy Holst groeide op in Wassenaar. Ook voor haar komt hiermee een droom uit door nu in haar voormalige dorp terug te keren. Ludy is BIG-geregistreerd arts en cosmetisch arts KNMG. Zij is ook opleider bij haar beroepsvereniging NVCG en werkt nauw samen met huidtherapeuten en een vast team plastisch chirurgen.

Kliniek Duin & Dael opent haar deuren op maandag 18 mei. Inschrijven kan via de website. Hier vindt u ook alle informatie over het team, de behandelingen en de (NZA)-tarieven. Of kom langs in het prachtige pand tegenover de molen in het centrum van Wassenaar.

 

Kliniek Duin & Dael
Herenweg 1
070 – 200 72 98
www.kliniekduinendael.nl
contact@kliniekduinendael.nl

 

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 – 21:00 uur.
Woensdag en vrijdag van 08:00 – 18:00 uur.
Voor orthodontie is het ook mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken.

 

Download dit artikel als PDF (1,4Mb)